April - månadens horoskop för Vågen

Vågen
Vågen
Dela på Pinterest
I april är det vågens tid att skina, med sitt stjärntecken som sträcker sig från 23 september till 22 oktober. Vågen är känd för sitt balanserade och diplomatiska sinne, och under denna månad kan de förvänta sig harmoni och positiva förändringar i sitt liv. Med sin förmåga att se båda sidor av en situation kommer vågen att kunna navigera genom eventuella utmaningar med elegans och grace.

Vågen, dina relationer kan visa dig sanningar som är svåra att möta. Men du behöver inte tvinga fram förändringar; låt saker och ting lösa sig själva. Oavsett om denna förändringstid medför gott eller ont, fokusera på vad som känns rätt i ditt hjärta. Och skapa det stöd du behöver när du går igenom det. Det finns ljusglimtar framöver.

Vad, eller vem, har du offrat för mycket för på sistone? När du går igenom en stor förändring, tänk på hur allt extra du har behövt släppa taget om bara var en massa lögner, och att din vilja att ta smällar för andra inte bara förändrar ditt liv, utan också minst en annan persons.

Er gemensamma framtid är det stora framför er denna månad, och även om ni stöter på ett stort problem att lösa, är det hur ni arbetar igenom det tillsammans som betyder mest. Från den 1:a till den 25:e kommer du att behöva återvända till samtal du trodde var avklarade. Men när den stora händelsen den 8 april närmar sig, är den enda vägen framåt att gå igenom det, och du måste välja att möta detta med mod, tapperhet och hela ditt hjärta.

Betyder detta att du måste övervinna dina relationsrädslor för att riskera ditt hjärta igen? Betyder det att du lovar att arbeta igenom dina problem istället för att springa iväg? Hur som helst är detta tunga saker, och de val du gör nu kan verkligen förändra din livsbana.

Allt detta leder också till stora förändringar i hur du ser på saker (eller kanske till och med en chans att tjäna pengar eller få resurser som öppnar upp dina alternativ). Runt den 20 april kanske du känner att du släpper taget om rädsla, sorg och dödstankar. Denna process kommer att möta dig var du än är, men om du har några tunga känslor att göra dig av med, kanske du inte vill hålla saker och ting på ytan denna månad. Tänk på att avsätta tid för upplevelser som låter dig koppla upp dig med din ande eller lära dig något djupt.

Du kan känna dig tyngd både i ditt personliga liv och på jobbet. Du kan känna dig trött och detta kan orsaka problem. Du kommer att ta dig igenom allt. Var bara tålmodig hela månaden.

Något nytt som du startar denna april kommer att växa till något stort i de kommande åren. Du kommer att göra något relaterat till lärande, resor, hälsosamt liv eller kreativitet som tar rot, växer och blir något verkligen positivt och givande under lång tid!

Det är värdefullt, hälsosamt, skapar rikedom och är tillfredsställande. Gör något bra för ditt framtida jag. Starta saker som kan växa i framtiden och som är bra för dig. Denna handling kommer att låsa upp mycket framåtrörelse. Kanske har saker känts lite fast eller frustrerande på sistone, eller du har inte sett resultat från ditt arbete. Det har varit irriterande.

Nåväl, fokusera på att starta nya och olika aktiviteter (inom dessa områden) och saker kommer att börja röra på sig! En kedjereaktion kommer att ske som får dig att känna dig stark, belönad och åter i kontroll!

Gör dig redo för irritation, Vågen - de människor som står dig närmast kommer att gå dig på nerverna denna månad. Blandade signaler innebär

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.