April - månadens horoskop för Vattumannen

Vattumannen
Vattumannen
Dela på Pinterest
Vattumannen är ett lufttecken som är född mellan den 20 januari och 18 februari. I månaden april kommer Vattumannens horoskop att fokusera på kommunikation och relationer. Det är en tid då Vattumannen kan uppleva ökad kreativitet och inspiration i sitt sociala liv.

Vattumannen, stora problem behöver små lösningar. Låt detta gälla även för dina större personliga problem. När du känner dig överväldigad, titta närmare och gå mindre. Det du behöver kan vara precis framför dig. Gör inte en enkel situation för komplicerad. Just nu är det okej om du inte har svaren. Visdomen kan ligga i hur du ställer dina frågor.

Alla som vandrar är inte vilse, och för dig kan det vara precis vad som behövs att bli knuffad ur kurs av saker utanför din kontroll för att sätta dig på snabbaste vägen till ditt mål. Ja, det handlar troligen om pågående händelser kring din ekonomi och boendesituation, och ja, det utesluter inte de framsteg du har gjort i djupare relationer med några av dina närmaste familjemedlemmar.

Frågan denna april är: vilka historier behöver omskrivas, och var kan återgången till det bekanta få dig att komma i kontakt med sanningen igen?

Större delen av denna månad kommer att ägnas åt att gå tillbaka till e-postmeddelanden du har sparat i dina utkast, att ta igen tid med vänner och familj du inte har sett på ett tag, att tänka om din dagliga pendling, och att försöka hitta en ny rytm för dina dagliga rutiner. Från den 1:a till den 25:e går en planet bakåt, vilket uppmuntrar dig att gå tillbaka till det förflutna för att hitta de mest direkta vägarna till effektivitet och sanning.

Den 8:e lyser en solhändelse upp samma del av ditt diagram, vilket visar att den enda vägen framåt är genom smärta och rädsla. Mötet mellan två planeter som sker den 10:e är en del av det som leder dig hit, och ja, tyvärr kommer detta troligen att innebära någon form av ekonomisk motgång. Kräver en aktuell brist på kassaflöde en förändring i ditt innehållsplan? Är en tillfällig inskränkning av din självständighet en chans att luta dig på ditt stödnätverk? Kommer ett stort hål i din resebudget att uppmuntra dig att bli mer förälskad i din egen bakgård?

Det finns en större bild här, och den handlar om din fördjupade koppling till familj, rötter och "hem" som ett grundläggande tillstånd i en värld där marken ständigt skiftar. Mötet mellan två planeter den 20:e är höjdpunkten på en längre visdomsprocess du har genomgått under det senaste året, och kanske har du fått söka långt och brett efter betydelsen av något som bokstavligen talat har varit under dina fötter hela tiden.

April är tiden då du bör omvandla dina färdigheter och talanger till affärer och tjäna pengar på det. Ditt hårda arbete och dina nya idéer kommer att ge dig framgång. Om du är en yrkesverksam, gör dig redo för en löneförhöjning eller erkännande på jobbet. Bra tider framöver!

En trio av myntkort betyder att arbete, rikedom, hälsa och hem är högst upp på din prioriteringslista denna april. Vårstädning kanske, på fler sätt än ett? Femman av mynt ser dig släppa taget om vissa saker, ta bort dödvikt.

Kanske även läkning, återhämtning från förluster eller sår från vintern. Åttan av mynt ser dig

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.