Veckans horoskop: Vecka 38 2023

Veckans horoskop: Vecka 38 2023
Här kan du läsa veckans horoskop för vecka 38 från Modette. - Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Här kan du läsa veckans horoskop för vecka 38!

Väduren (21 mars - 19 april) 

Denna vecka känner du en förnyad energi inom dig, särskilt när det kommer till vänskap. Ta tillfället i akt att stärka banden med dem du håller kära. Arbetslivet kan dock visa sig lite stressigt. Kom ihåg att pauser är guld värda för återhämtning. En liten varning: Håll ögonen öppna för personer som bara söker ditt sällskap i egennyttigt syfte.

Oxen (20 april - 20 maj) 

Din inre styrka och tålamod kommer att lysa starkt denna vecka. På kärleksfronten kan oväntade överraskningar dyka upp, omfamna dem. Om du känner dig överväldigad på jobbet, ta ett steg tillbaka och andas. Tänk på att ibland behöver man avstå från sociala tillställningar för att ladda sina batterier.

Tvillingarna (21 maj - 20 juni) 

Denna vecka kommer att vara fylld med möjligheter till personlig utveckling. Kanske är det dags att påbörja den där kursen du alltid tänkt på? Vänner kommer att vara en ovärderlig källa till stöd. Men var försiktig så att du inte blir för beroende av andras åsikter.

Kräftan (21 juni - 22 juli) 

Känn hur universum omfamnar dig med värme och omtanke denna vecka. På kärleksfronten: Var inte rädd för att visa dina sanna känslor. Om stressen knackar på dörren, överväg att meditera eller ta en lång promenad i naturen. Var på vakt för personer som tycks dra energi från dig.

Lejonet (23 juli - 22 augusti) 

Ditt inre ljus lyser starkt, och det är dags att dela det med världen. På arbetsplatsen kan nya möjligheter dyka upp – var redo att ta dem. Hälsa bör vara i fokus; kanske dags för en ny träningsrutin? Men var medveten om att inte alla har dina bästa intentioner i åtanke.

Jungfrun (23 augusti - 22 september) 

Veckan bjuder på djup reflektion och personlig insikt. Om relationer känns ansträngande, kom ihåg att kommunikation är nyckeln. På jobbet, se till att inte förlora dig i detaljerna. Slappna av och ta hand om dig själv. Varning: Var medveten om ditt energiintag, speciellt från mat och dryck.

Vågen (23 september - 22 oktober) 

Balans är ditt kännetecken, och denna vecka kommer du att finna en ny jämvikt mellan arbete och fritid. Relationer, särskilt nya, blommar nu. Ta dock en paus från teknik emellanåt för att njuta av nuet. Var försiktig med att sprida dig för tunnt mellan olika åtaganden.

Skorpionen (23 oktober - 21 november) 

Veckan ger dig en stark känsla av målmedvetenhet, särskilt inom karriären. Kanske är det dags att ta det där modiga steget framåt? Vänner kommer att vara din bästa resurs, så luta dig mot dem när det behövs. Men var medveten om att överanalysera situationer kan leda till onödig stress.

Skytten (22 november - 21 december) 

Ditt äventyrliga hjärta kommer att leda dig till nya upplevelser denna vecka. Även om arbete kan vara utmanande, se det som en chans att växa. Fördjupa dina relationer genom att dela dina känslor. Dock, var försiktig med impulsköp.

Stenbocken (22 december - 19 januari) 

Veckan handlar om personlig utveckling. Du kommer att märka en ökad klarhet i dina drömmar och ambitioner. Hälsan bör vara i fokus; kanske prova en ny träningsform? Kom ihåg att stanna upp och uppskatta de små stunderna i livet. Var dock försiktig så att du inte isolerar dig från omvärlden.

Vattumannen (20 januari - 18 februari) 

Kreativiteten flödar för dig denna vecka. Använd detta till att förnya din omgivning, både hemma och på jobbet. Relationer tar en djupare vändning, så var öppen för ärliga samtal. Varning: Försök att inte förlora dig i för många projekt samtidigt.

Fiskarna (19 februari - 20 mars) 

Drömmande och intuitiva, denna vecka kommer du att känna en förnyad kontakt med din inre värld. Nu är en bra tid för självreflektion. Professionellt kan en överraskande möjlighet dyka upp. Dock, var medveten om att för mycket dagdrömmande kan hindra dig från att agera på dina mål.