Höstens hetaste inredningstrender 2018

Det här är de hetaste inredningstrenderna under hösten 2018. - Foto: H&M och Indiska
Dela på Pinterest
Med enkla detaljer kan du hetta upp ditt hem i höst och göra det trendigt. Se vilka inredningstrender som blir störst under hösten 2018.

1. Små skuplturer

Små figurer och skulpturer flyttar in i våra hem under hösten 2018. De är perfekta för dekoration till sidobordet, i bokhyllan eller på vardagsrumsbordet.


Dekoration, Cervera, ca 299 kronor.


Skål, Jonathan Adler ca 500 kronor.

2. Jordnära färger

Hela 2018 har bestått av jordnära färger på inredningsfronten. Hemmet ska upplevas som lugnt och nära till naturen. Därför borde du satsa på krämiga toner som du kan återfinna i naturen. Gärna beige, brunt och grönt.

Sidobord, House Doctor ca 1 000 kronor.


Kudde, Åhléns,ca 450 kronor.

3. Keramik

I höst ska du satsa på dekorationer i keramik. Vaser, skulpturer eller krukor är utmärkt att köpa i keramik. Vi har tagit fram två guldkorn i butik just nu!

Vas, Åhléns, ca 300 kronor.

4. Färgade ljus

När hösten kommer och mörkret faller så vill vi gärna släcka ner och tända ljus. I år så vill vi dock att dessa mysiga stunder ska få det där lilla extra genom att köpa färgade ljus istället för stearinljus.


Ljus, Åhléns, ca 279 kronor.

5. Asymmetriska speglar


Asymmetriska speglar är riktigt hett i höst. Tidigare har runda stora speglar funnits i alla trendiga hem men det lär inte dröja länge förrän dessa asymmetriska skönheter hänger på väggarna. Både i vanligt spegelglas och tonat i dova nyanser.

Spegel, Åhléns, ca 1 425 kronor.

Mer:

Så gör du en trendig inbyggd bokhylla hemma – utan en dyr snickare

6 tips på bra inredningsbutiker online med riktigt snygga grejer

Så får du ditt hem att kännas som ett 5-stjärnigt hotell