Mäklaren dissade att Zlatan handlade på IKEA – då hyllades hans svar

"Rika människor handlar inte på IKEA", fick Zlatan höra av en mäklare. Nu hyllas hans svar. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
"Rika människor handlar inte på IKEA", fick Zlatan höra av en mäklare. Då gav världsstjärnan ett rappt svar som hyllades till skyarna.

Den svenska möbeljätten IKEA kom på tal under en intervju med Zlatan Ibrahimovic. När fotbollsstjärnan berättade att hans familj handlade där så hade han fått en pik av deras dåvarande mäklare. Och de som känner till Zlatan är att han inte låter en diss gå obemärkt förbi utan att leverera en comeback.

Under en intervju i Los Angeles berättar Zlatan om när han och hans fru Helena skulle inreda sitt hem. Zlatan berättar bad Helena köpa ett hus med tillhörande inredning och om det inte fanns – åka till IKEA och köpa allt som behövdes för att fylla hemmet.

När mäklaren hörde det ifrågasatte han Zlatans val av butik med påståendet; "Rika människor handlar inte på IKEA".

Det skulle han inte gjort...

– Jag sa till min fru: “Köp ett möblerat hus”. Hon sa: “Det fanns inget”. Då sa jag: “Okej, men då går du och köper allt på Ikea”. Då sa mäklaren: “Men rika människor går inte till Ikea”. Då svarade jag: “Nä, men intelligenta människor gör det”, berättar Zlatan.

Klippet blev snabbt viralt och hyllades världen över.


Många vet vad IKEA är, men få vet vad bokstäverna "IKEA" faktiskt står för. Varje bokstav har nämligen en betydelse. Se vad namnet betyder i videon nedanför.

Mer:

Det här står bokstäverna för i "IKEA"

12 billiga saker från IKEA som ser lyxiga ut i hemmet

Källa: Metro Mode Nick Hamilton