Nu kan du prenumerera på sexleksaker – här är nya "Liggboxen"

- Foto: Foto:Instagram/Allavaraligg/Liggboxen
Dela på Pinterest
Amanda Colldén och Anna Dahlbäck, tjejerna bakom podcasten "Alla våra ligg", har lanserat det nya konceptet "Liggboxen". Syftet är att hjälpa sina lyssnare att få ett bättre sexliv.

Amanda Colldén och Anna Dahlbäck har varit bästa vänner sedan de var 11 år. Idag driver de en av Sveriges största podcast ”Alla våra ligg” och jobbar heltid med deras varumärke. Både genom Youtube, webbtv, föreläsningar, podcast och nu även genom nya konceptet ”Liggboxen”.

Från början var tjejerna anonyma i podden ”Alla våra ligg” och pratade om sex mest för att det var kul, men med tiden har tjejerna insett att podden verkligen gör skillnad. 

– Jag har alltid tyckt det är viktigt att prata ganska öppet om allt, inte bara just sex. Sex är en viktig del av livet, oavsett om man ligger inte. Det är så konstigt att man inte kan prata öppet om det, säger Amanda.

Bildkälla: Instagram/allavaraligg

Efter några avsnitt bestämde sig tjejerna för att sluta vara anonyma och gick ut med sina namn. Sedan dess har de utökat sin business till webbtv, Youtube, föreläsningar och också livepoddar.  

Nu har tjejerna lanserat nya konceptet ”Liggboxen”, som är en prenumeration på en box fyllt med sexleksaker, tillbehör och sextips.

– Vi får svinmycket mejl om hur man får bättre sexliv och vilka sexleksaker man ska köpa, så vi kände att det fanns något där som vi kunde bygga på, säger Anna.

Bildkälla: Instagram/liggboxen

Liggboxen är ett samarbete med sexshopen Mshop, Det är en box som kommer hem till dig varannan månad och varje box kostar 499 kronor. Boxarna har ett tema och först ut är temat onani.

– Vi har fått 50 olika sexleksaker som vi testar, så vi utgår från våra egna erfarenheter. Det är en djungel där ute och ingen pratar om vilka sexleksaker som faktiskt funkar eller hur man ska använda dem, säger Anna.

Så i Liggboxen kommer det finnas sexleksaker som tjejerna själva vill rekommendera om och även en bok som kallas för "Liggboken”.

Bildkälla: Instagram/allavaraligg

– Liggboken innehåller tips, utmaningar och fakta. Saker som kan vara bra att veta om produkterna, säger Amanda.

Boxen riktar sig främst till par som vill ha ännu bättre sex.

 – Främst är den för par skulle jag säga, men det kan ju se så olika ut. Man kan ju använda den med sin kk, säger Amanda.

Bildkälla: Instagram/allavaraligg

Men den fungerar lika bra till singlar och är främst till för snippbärare, då det är tjejerna själva som har testat produkterna.

– Jag tycker den funkar utmärkt om man är singeltjej också. Fokus är på snippbärares njutning, då det är vi själva som tar fram boxen. Sen också för att tjejers njutning förtjänar att få mer uppmärksamhet, säger Anna.

Gilla Modette på Facebook!