Här är Bianca Ingrossos stora framtidsdröm

Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso gästar podcasten "Framgångspodden" och pratar om karriär, framtid och drömmar – och det är en speciell dröm som gör oss riktigt glada.

Bianca Ingrossos karriär fortsätter att växa och trots att hon bara är 23 år har hon redan tv-profil, smyckesdesigner, modell, influencer och flera andra yrken på sitt CV.

I veckans avsnitt av Alexander Pärleros podcast "Framgångspodden" får Bianca fråga på massor av frågor om karriär och drömmar.

Bland annat berättar Bianca om vilka appar hon använder för att redigera sina bilder på Instagram, och hur mycket pengar hon kan ta för ett inlägg.

Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Men, hon berättar också om sina framtidsplaner – och de gör oss alla riktigt lyckliga. Hon säger att hon arbetar med två projekt just nu som hon hoppas blir huvudfokus i hennes framtida karriär. 

Och när Alexander ber Bianca måla upp hur drömlivet ser ut om tio år, svarar hon det vi alla hoppas på.

Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

– Då hade jag startat upp mitt egna sminkmärke, som drar in miljarder och säljer världen över, har de största modellerna och artisterna som frontar sminkmärket, säger hon.

Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Så, Bianca drömmer alltså om att ge sig in i beautyvärlden.

– Jag älskar smink och vill verkligen fokusera på det, säger hon.

Så, kan det vara så att Bianca just nu arbetar med ett projekt som inkluderar just smink? Vi håller såklart tummarna för det. För vi tror det hade blivit en rejäl succé.

Mer:

Här är apparna Bianca Ingrosso använder för att redigera bilder

Gilla Modette på Facebook!