Zara Larsson och lillasystern Hanna släpper ny podcast

- Foto: Instagram/hannaxlarsson, Instagram/zaralarsson
Dela på Pinterest
Idag släpptes första avsnittet av podcasten "Systrarna Larsson". Det är Zara Larsson och lillasystern Hanna Larsson som ska prata om livets alla frågor med nytt avsnitt varje torsdag.

Zara Larsson har länge varit en favorit när det kommer till podcast. Hon har tidigare poddat med Hov1-killen Noel Flike och även vännen Olivia Geteau. Båda poddarna har tidigare varit en succé – men nu kommer podden som förmodligen kommer slå igenom ännu större.

Zara Larsson släpper nu nämligen sin tredje podcast.

Den här gången gör hon det tillsammans med lillasystern Hanna Larsson. Podden heter "Systrarna Larsson" och första avsnittet släpptes idag.

Foto: Stella Pictures

"Det ska bli fantastiskt att podda med min syster. Vi är otroligt nära varandra och pratar hela tiden om allt möjligt, så jag känner att den här podden kommer bli så härlig”, säger Zara Larsson i ett pressmeddelande. 

Foto: Instagram/hannaxlarsson

Första avsnittet handlar om den nya podden, internationella kvinnodagen och robotar. Och ett nytt avsnitt kommer komma ut varje torsdag.

– Det är så roligt att se hur Zara är en så stor förebild för unga tjejer och att vi har hittat ett format som de är väldigt trogna, vecka efter vecka. Vi är så stolta över att få ha deras podd hos oss och det känns så roligt att utveckla formatet tillsammans”, säger Therese Nilsson, försäljningschef på Perfect Day Media, i en kommentar, skriver Dagens Media.

Mer:

Läs om Zara Larssons viktiga ord på internationella kvinnodagen här

Gilla Modette på Facebook!