Så här mycket pengar shoppade Linn Ahlborg för i Dubai

- Foto: Instagram/linnahlborg
Dela på Pinterest
Youtubestjärnan Linn Ahlborg har precis kommit hem från en minisemester med sin mamma. På sin kanal visar hon nu upp vad som köpt – och prislappen är minst sagt saftig.

Linn Ahlborg, 18, är en av Sveriges största Youtubers. Hon kommer från Gävle och tar studenten till sommaren. Hon har hundratals personer som följer henne varje dag på både bloggen, Instagram och Youtube – och hon tjänar även rejält med pengar.

Bildkälla: Instagram/linnahlborg

Nyligen har Linn varit i Dubai tillsammans med sin mamma, och under resan hintade hon om ett köp på lyxbutiken Louis Vuitton.

Bildkälla: Instagram/linnahlborg

Youtube visar hon nu upp vad hon shoppande under resan – och prislappen är minst sagt saftig. 

Bland annat shoppade hon loss på Victoria Secret, Kenzo, YSL, Moschino, Balenciaga och Louis Vuitton.

Hon visar upp alla plaggen i videon och det är allt från underkläder till mjukisbyxor, väskor och en vindjacka. Samt ett par örhängen som hon blev lite besviken på.

Men, det dyraste i hela shoppingbagen blev en väska från Balenciaga och en reseväska från Louis Vuitton. 

Bildkälla: Youtube

Väskan från Balenciaga gick på hela 14 000 kronor. Sedan köpte hon en stor reseväska från Louis Vuitton, som gick på hela 29 000 kronor.

Bildkälla: Youtube

Summan för hela shoppingturen i Dubai landade totalt på 61 400 kronor. Linn poängterar också att hon har betalat allt för sina egna pengar, något som inte är så konstigt då hon tjänar riktigt bra.

"Jag har betalat allt jag kommer visa i videon för mina egna pengar", säger hon i videon.

I kommentarsfältet är det flera som är avundsjuka, men även personer som ser Linn som en inspiration till att lyckas i karriären.

"Asså goals att kunna va I din ålder och tjäna dessa pengar! Inspirationen är på topp nu ju!" är en kommentar på Youtube.

Mer:

Här råkar Linn Ahlborg avslöja vad företagen betalar henne

Gilla Modette på Facebook!