Vill du jobba hemma hos Isabella Löwengrip? Nu kan du söka!

- Foto: Instagram/isabellalowengrip
Dela på Pinterest
Isabella Löwengrip ber nu om hjälp för att hitta den rätta tjejen som kan flytta in hos Isabella på Lidingö. Är du den hon söker?

Isabella Löwengrip blev förra veckan utsedd till årets mäktigaste kvinna i näringslivet av Veckans Affärer – ett pris som verkligen är välförtjänt. Hon har gått från att vara bloggaren Blondinbella till att idag dra in miljoner i sina bolag och vara en av Sveriges mäktigaste unga. 

Bildkälla: Instagram

Isabella har idag ett helt team runt sig. Hon har assistent, stylist, make up-artist och även livvakter i vissa lägen. Men nu söker hon efter en ny kollega. 

Isabella har två små barn, Gillis och Sally, som hon har på halvtid. Hon har tidigare skrivit att hon sökt efter en Aupair som kan bo hemma hos Isabella, och nu ber hon om hjälp på bloggen för att hitta den rätta. 

Bildkälla: Instagram

"Åh jag behöver er hjälp, jag hade fått kontakt med två amerikanska tjejer på Aupairworld men så fungerade det inte" säger hon.

Isabella söker en tjej som kan bo hos i hennes villa på Lidingö i minst ett år, men helst längre. Tjejer ska också ha engelska som modersmål och någon som gillar barn och lek. 

Bildkälla: Instagram

"Det är klassiska aupair-sysslor dock på halvtid när jag har barnen så resten av dagarna är det perfekt att kunna plugga på. Det blir många resor eftersom jag gärna har barnen med", skriver hon.

Så, har du engelska som modersmål, gillar barn och vill arbeta tillsammans med Isabella Löwengrip? Då kanske det är just dig hon söker.

"Jag önskar en tjej som verkligen blir en guldkant i barnens liv. Någon som tycker om utveckling och lek lika mycket som jag gör, som blir en del av vår familj ett tag men förhoppningsvis någon de har relation med i framtiden också", skriver hon.

Läs mer hur du söker jobbet på hennes blogg här.

Mer:

Isabella Löwengrip berättar om romansryktet: "Jag är lite pirrig"

Gilla Modette på Facebook!