Här är Modettes nya bloggare Jamie Sallmén

Dela på Pinterest
Nu avslöjar vi Modettes nya bloggare en efter en! Först ut är 28-åriga Jamie Sallmén från Borås, numera bosatt i Stockholm. Hon kommer blogga om träning, hälsa och en hel del mode! I den här intervjun får du lära känna henne lite bättre.

Vem är Jamie Sallmén?

Jag är en tjej som lever för att kunna inspirera andra människor till en positiv utveckling, sprida glädje och för att ge en härlig feeling i andras tillvaro. Oavsett om det kommer till pepptalk, klädinspo eller träning! 
Jag kan väl säga att jag är "the sprinkle on the cupcake", "The glitter in stardust" eller that extra sprakling, happy feeling med ett otroligt djup likt havets botten. Med det sagt så har jag även gått igenom ett och annat men fortfarande väljer att kriga för att se världen för vad den är och ändå strö den i glittrande konfetti.

Vilket är ditt spirit animal? 

Jag har fler än ett! Number one, unicorns! Flamingos står också högt upp på listan. I bloggen kommer ni faktiskt få läsa vad jag, Modette och flamingos har för samband. Att jag nyligen kallades "Cirkusdirektören" av min gudsons mor kanske är en ren slump men absolut en bättre förklaring; jag har en hel parad av spirit animals.

Vad kommer vi få läsa på din blogg?

Bloggens främsta ledord är hälsa! För mig står det för träningspepp, mående som speglas från insidan samt en och en annan färgsprakande frukost. Om du endast tror att det kommer att finnas svettiga uppdateringar direkt från gymmet sju dagar i veckan har du fel. Jag har ett brinnande intresse för mode, skönhet och allt där man kan få vara lite extra kreativ – så dagens outfits kommer också att vara en givet inslag.

Vilket är ditt bästa tips för att göra träningen till en naturlig del av din vardag?

Känn efter i kroppen. Hur känns det när du rör på dig? Hur galet härligt det känns när du översköljs av endorfiner. Hitta den träningsform som du känner är rätt för dig. Träningstrender hit och dit spelar ingen roll om inte ditt hjärta tar ett extra skutt när du faktiskt tränar.

Vilket är ditt favoritquote?
"Be who you needed when you were younger". Att kunna vara en människa för andra, som jag själv behövde när jag var yngre är mitt sätt att bidra till en bättre värld.

Vem är din största förebild? och varför?

Jag har sett upp till så många genom åren under olika perioder av livet. Mina närmsta vänner som backat mig i alla år, Helle och Helena. Mina fantastiskt framgångsrika och inspirerande vänner Caroline Svedbom, Angelica Eldh och Mia Nordangård. Eller min syster och bästa vän Ella Ozolins-Carlson som visar mig ett systraskap utan dess like, och som fått mig till en starkare kvinna - henne har jag mycket att tacka för! Älskar att jag älskar dig.

Vad vill du sprida vidare till Modettes läsare? 

Inspiration till livet, möjligheterna och visa vägen för vilken styrka vi besitter i oss själva! Förhoppningsvis så kommer jag genom mina texter och bilder kunna förmedla hopp, motivation och inspiration som leder till livsförändringar oavsett om det är små vardagliga beslut till stora livsstilsförändringar.

Läs Jamies blogg HÄR och missa inte att följa henne på Instagram genom att printa den här bilden och öppna den i kameran på Instagram.