Här är Modettes nya bloggare Evelina Sigetty

Dela på Pinterest
En efter en släpper vi nu Modettes nya bloggare! Superfotografen Evelina Sigetty är vårt senaste tillskott som på sina unga 22 år redan jobbat med flera av Sveriges största kändisar och influencers.

Vem är Evelina Sigetty?

Jag är en tjej på 22 år som alltid varit en dagdrömmare, öppen för nya saker och älskar att utmana mig själv för det är då jag utvecklas. Tidigare har jag känt mig som en blyg person men under de sista åren har mitt jobb och min hobby som fotograf fått mig att våga öppna mig och lättare visa vem jag är för alla olika personer jag träffar.

Vilket är ditt spirit animal?  

Jag gjorde ett quiz för att se vad jag var för spirit animal och blev en Älg. "Stor, lugn och finns alltid där". 
Så ni kanske kan kalla mig Älgelina, haha. Annars skulle jag säga att mitt spirit animal är en katt! 

Vad kommer vi få läsa om på din blogg?

Ni kommer få läsa allt om mina fotograferingar jag har, de roliga historierna bakom dem som inte nämns på Instagram, rörligt innehåll från min Youtubekanal och hur man startar företag. Men även min skolpraktik jag nu har hos Youtuberna Gustav och Johanna. Vi har även planerat in riktigt häftiga resor i år, mer om det får ni läsa på bloggen.

Vilket är ditt bästa fototips?

Att öva! Jag började träna på att ta foton på min vän, för det är där du kan träna, göra ”misstagen” och lära dig grunderna. Sen om du vill ta riktiga jobb så är det viktigt att du vågar fråga båda små och större influencers ifall de vill bli fotograferade. 

Vilket är ditt favoritquote?

Jag läser inte quotes och har inget specifikt utan det jag alltid bär med mig är att "vågar du att ta dig an första hindret så kommer du klara ett ännu högre hinder nästa gång". På så sätt kommer du alltid kunna utvecklas inom jobbet och dig själv.

Vem är din största förebild? Och varför?

Funderade på det ett tag, men jag har ingen förebild direkt. Utan det enda jag kan komma att tänka på det är människorna jag är omringad av dagligen. Min familj, pojkvän , vänner, kollegor och kunder. Jag blir inspirerad av folk jag jobbar med. När jag får se hur de bygger upp egna företag. Och av hur otroligt fina vänner jag har, för det får mig att vilja vara en lika god vän tillbaka. Min familj som håller ihop och min pojkvän som alltid finns där. Mina förebilder är många och dem finns alltid runt omkring mig. 

Vad vill du sprida vidare till Modettes läsare? 

VÅGA utmana dig själv och sätt inga hinder utan ta dig alltid över dem.

Läs Evelinas blogg HÄR och missa inte att följa henne på Instagram HÄR!