Här är Modettes nya bloggare Jean Rose

- Foto: Instagram/jeaniusrose
Dela på Pinterest
En efter en släpper vi nu Modettes nya bloggare! Idag kan vi stolt presentera karriärscoachen Jean Rose som kommer vägleda dig till framgång i karriären och tipsa om nycklarna till ett balanserat liv.

Vem är Jean Rose?
Jag är ekonom i grunden, men driver eget just nu och drömmer om att driva ett internationellt girlboss imperium likt Sophia Amoruso, där kvinnor över hela världen kan mötas och hjälpa varandra i deras karriärer. Utöver det så älskar jag att resa och dansa. Jag har dock inte gjort det på länge men ni kanske får hänga med på mitt första danspass här på bloggen.
 
Vilket är ditt spirit animal?
Jag gjorde testet för första gången nu och tydligen så är det en fjäril. Jag vet inte om jag är helt med på banan om vad det egentligen innebär dock, haha.

Foto: Instagram/jeaniusrose

 Vad kommer vi få läsa om på din blogg?

Det kommer bli ganska blandat men ni kommer få riktiga insidertips, tricks och trender för att hjälpa er uppnå era karriärsmål och leva ett balanserat liv. Jag kommer också dela med mig av hur man startar och driver eget företag. Det som är extra kul är att ni får följa med mig bakom kulisserna på min resa som egenföretagare och i mina möten med riktigt coola kvinnliga entreprenörer och olika företagsledare. 

Min kärlek för resor innebär även att ni får flyga med till andra länder! Det kommer faktiskt en resa väldigt snart så håll utkik!

Vilket är ditt bästa tips för att lyckas i karriären?

Lär känna dig själv, och vad du står för. Oftast vill man mycket och på jakten efter den stora drömmen så kommer man stöta på situationer där man måste utvärdera hur långt man är villig att gå för att uppnå sin dröm. Ja absolut, jag tror att vill du bli en bloggare, läkare, ingenjör eller ekonom satsa på det till 100% MEN kompromissa inte dina värderingar, din hälsa, dina relationer eller något annat som är viktigt för dig. Det är aldrig värt det. 

Därför är det viktigt att veta vem man verkligen är, vad man står för och vad som är viktigt för en innan omvärlden definierar det åt en och för att kunna fokusera på sitt karriärsmål till fullo. Jag tror att man kommer mycket längre så och är lyckligare i längden.

Foto: Instagram/jeaniusrose

Vilket är ditt favorit quote?

Jag ÄLSKAR quotes så det är svårt att välja. Men om jag får välja en så skulle jag nog säga ”Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always”.

Vem är din största förebild? och varför?
 
Jag har träffat på så många inspirerande personer som alla är förebilder på sitt sätt. Men några av dem som sticker ut är vänner som är framgångsrika i sina karriärer och samtidigt lyckats hitta en balans i livet och dessutom hjälper andra på vägen upp. Är det något jag verkligen ser upp till så är det människor med ett stort hjärta! 
 
Sen så har jag även en liten crush på den brittiska vloggaren Patricia Bright. Jag har följt henne ett tag nu och det är inspirerande att se hur hon har byggt upp sin Youtube kanal och bara utstrålar med positiv energi. Jag inspireras även av hur hon bygger ett starkt varumärke och en business kring hennes varumärke med samma positiva energi!

Vad vill du sprida vidare till Modettes läsare?

Du är unik och underbart skapad, så våga leva det livet du är kallad till och låt ingen bestämma det åt dig! 
 
Jag vet själv hur det är att vara fast i något som man inte trivs med och som gör att man mår dåligt både fysiskt och psykiskt. Därför vill jag uppmuntra Modettes läsare till att drömma stort och verkligen satsa på det dem drömmer om. Jag vet att med hårt arbete, en bra strategi, disciplin och bra människor runt omkring en så kan man nog bli precis vad man vill! 
 
Så jag kommer dela med mig av en massa pepp men även konkreta tips på hur man kan uppnå sina mål. Främst av alla saker jag själv önskade att jag visste för 10 år sen, när jag verkligen började drömma stort!

Läs Jean Rose blogg HÄR och missa inte att följa henne på Instagram HÄR!