Här är Modettes nya bloggare Isa Galvañ

- Foto: Modette, Isa Galvañ
Dela på Pinterest
En efter en släpper vi Modettes nya bloggare. Idag är vi stolta att presentera vårt senaste tillskott Isa Galvañ. Hon jobbar på ett produktionsbolag, har drivit flera stora projekt och engagerat sig i frågor som rör näthat.

Vem är Isa Galvañ? 

– Jag är en 21-årig tjej som alltid vill göra lite för mycket, lite för snabbt! Jag har så länge jag kan komma ihåg tagit saker i egna händer när jag tycker något inte fungerar eller när jag vill något.

Detta har lett till att jag varit väldigt engagerad i näthatsfrågor, samt att ungas välmående på nätet är en fråga som jag brinner för. Mitt engagemang har givit mig så mycket roliga erfarenheter så som podd med Prinsparet Carl Philip och Sophia, webbtv-programmet "#Misslyckad" och i sin tur lett att jag nu jobbar inom media. En karriär som för ett halvår sen tog mig från Lund till Stockholm där jag nu jobbar på ett produktionsbolag. 

Eller vänta... Det där är vad jag har gjort! Annars är jag glad, positiv och bjuder på mig själv. Tar oftast för mycket plats, skrattar för högt och är definitionen av hangry, säger hon. 


Vilket är ditt spirit animal? 

– Jag önskar verkligen att jag hade ett! Däremot så identifierar jag mig mycket med mitt stjärntecken – Lejon. Inte lika mycket som Zlatan verkar göra men ändå, haha.

Vad kommer vi få läsa om på din blogg?

– Med insikten av hur många unga mår på nätet så har jag bara en sak bestämt med min blogg. Jag lovar att vara ärlig. Ärlig och öppen! 

Ni kanske inte kommer få ta del av mina outfits så ofta eller min morgonrutin men jag lovar att dela med mig av min verklighet. När livet är bra, karriärsdrömmar, girlpower, styrkan man kan få av vänner och familj men också de gångerna livet inte är bra. Prestationsångest, min näthatshistora, att försöka hitta tillbaka till en förälder och att vara ensam i en ny stad. Livet helt enkelt! Jag älskar att skriva och nu tänker jag att ni ska få läsa. 

Vad är det roligaste med jobb inom medieproduktion?

– Det roligaste är jag får möjligheten att vara med från scratch till färdig produkt. Jag jobbar på ett litet produktionsbolag vilket gör att man är väldigt hands on i alla skeden vilket jag tycker är så himla roligt. 

Tänk själv så många gånger man suttit i soffan och kollat på TV och nu så är man och skapar ett av de programmen som folk sitter i soffan och kollar på. Det är en otroligt häftig känsla! Jag älskar också känslan av att lära mig. Det känner jag att jag gör varje dag!


Vilket är ditt favoritqoute?

Inhale – Exhale. Vet inte ens om det får räknas som ett qoute men jag och min storasyster har varsitt av orden tatuerat. Jag har sett det på flera ställen att det står ”Inhale positivity and Exhale bullshit”. Lite så känner vi också. Förutom att man inte ska behöva göra det själv. Utan av att vi hjälper varandra!

Vem är din största förebild och varför?

– Mamma, min mamma. Jag har alltid drömt mycket om att gör karriär och att lyckas rent yrkesmässigt. Det har min mamma gjort! Trots det så är det inte därför hon är min förebild. Hon är inte min förebild baserat på vad hon gjort utan hur hon är. Hon har gett mig värderingar som jag är väldigt stolt över.  

Vad vill du sprida vidare till Modettes läsare?

– Om du får en idé du tror på eller om du får en känsla att du borde göra något – kör! Våga säga dina tankar och drömmar högt. Ingen kommer att döma dig för att det inte blev exakt som du hade hoppats på och om folk gör det? Äsch, då är de personerna inga att ha i ditt liv! 

Läs Isas blogg HÄR och missa inte att följa henne på Instagram HÄR!

Bildkälla: Modette, Isa Galvañ