Här är alla bilder från lanseringseventet med Modettes nya bloggare

- Foto: Foto och video: Hannahfina Rohrmüller
Dela på Pinterest
Måndagen den 28 maj, så välkomnade vi våra nya bloggare på Modette med ett lanseringsevent på Scandic Haymarket. Och kvällen blev snabbt en stor succé.

– Artikeln innehåller sponsrat innehåll –

I och med Modettes nya satsning med fokus på karriär så har vi valt ut nio tjejer med höga ambitioner, ett stort driv och intressanta karriärsbanor. De kommer alla från olika branscher och kommer dela med sig av en hel del karriärstips på sina bloggar, blandat med vardagsliv och och personliga intressen.

– Det har varit en otroligt spännande rekryteringsprocess och under våren har vi träffat så många härliga tjejer med höga ambitioner och stora drömmar. Jag är riktigt nöjd över resultatet och dynamiken i gruppen, vi hittat nio unga kvinnor som kommer ta världen med storm på ett eller annat sätt, säger Sara Lund, fd chefredaktör på Modette.

Våra bloggare jobbar inom alla typer av områden, en är jurist, den andra lämnade just ekonomibranschen för att starta eget som event och bröllopskoordinator. En tredje skriver om livet som butikschef och en fjärde hoppade just av sin utbildning till civilingenjörsprogrammet på Stockholms Kungliga tekniska högskola för att utbilda sig till make up artist.

Dessutom har vi med vår alldeles egna karriärcoach.

– Unga tjejer följer bloggare och ser upp till deras jobb och livsstil. Fler och fler av dessa influencers jobbar med sina kanaler på heltid och har en liknande livsstil med samma intressen. Vi vill bredda utbudet av förebilder för unga tjejer och visa upp en rad med förebilder inom andra yrken som kan peppa och guida tjejer till att ta större plats inom fler yrkeskategorier, säger Lisa Billinger, chefredaktör på Modette.se.

Våra bloggare Madeleine björk, Jamie Sallmén, Isa Galvan, Evelina Sigetty, Lisa Billinger, Felicia Frykman, Matilde Abejón, Jean Rose och Tais Rose hittar du till enkelt genom den nya modulen på Modettes startsida.

Maria Nila var med och sponsrade innehållet till goodiebagen som fick följa med våra bloggare hem.Vädret var perfekt för att hänga på svitens tillhörande takterass.

Lagerhaus var också med och sponsrade självaste goodiebagen och en del av innehållet.

Kicks kommer förse våra bloggare med en bränna utan sol i sommar med deras nya brun utan sol-serie.


Isadora sponsrade även vår goodiebag med deras senaste nyheter inom make up.


Se mer från eventet i videon ovan och glöm inte bort att spana in våra nya bloggare!

Stort tack till Scandic Haymarket som lät oss hyra deras tak svit och till Lagerhaus, Isadora, Kicks, Sephora, Rapunzel of Sweden, Urban Gloss, Happitude och Maria Nila!

Foto och video: Hannahfina Rohrmüller