Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

4 saker du kan göra i sommar – som kommer förändra hela ditt liv

Glada tjejer som släpper ut negativitet. Foto: Bildkälla: Unsplash
Dela på Pinterest
Behöver du en förändring i livet och inte vet hur du ska börja? Här kommer räddningen som verkligen kommer göra skillnad.

1. Skriv ner en bucket list

Inte en vanlig och "enkel" bucket list utan en genomtänkt och avancerad. Gör gärna en fin och kreativ bucket list med hjälp av bilder, lim, färger och andra roliga prylar. Syftet med det här är att på riktigt fundera över vad du drömmer om att göra här i livet. Försök sortera ut vad som är mest viktigt, vad som verkar roligast och vad som kommer göra dig lite lyckligare.

Tjej står på en äng
Bildkälla: Unsplash

2. Rensa ut all negativitet

Vad tynger ner dig? Är det negativitet på jobbet? Vänner som inte får dig att må bra? En partner som inte behandlar dig som du förtjänar? Sätt fingret på allt som är negativt och börja successivt radera en efter en. 

Glad tjej med hatt och skjorta
Bildkälla: Unsplash

3. Ändra livsstil

Ändra din kost, din träning eller din sömn. Gör något annorlunda mot vad din kropp inte är vad vin. Är du en festprisse så kanske din kropp kan behöva en liten omställning, eller om du är en soffpotatis så kanske den mår bra av lite motion. 

4. Våga ta steget

Det största och kanske viktigaste du måste göra när du ska förändra något i ditt liv är att ta steget. Våga säg upp dig från jobbet, våga göra slut med din partner eller våga gå till gymmet och kör första passet. När du val klivit över den första tröskeln så kommer nästa steg bli betydligt lättare.

Tjej blåser på blomma
Bildkälla: Unsplash


Mer:

5 dåliga vanor som hindrar dig från att bli framgångsrik

Gilla Modette på Facebook!