5 motiverande poddar om karriär

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Vill du ta nästa steg i karriären? Med dessa fem poddar om karriär, investeringar och inspirerande intervjuer kan du utan tvekan nå dina mål.

1. Säljpodden

Säljpodden är en podcast som drivs av Mattias Hillestrand som är en säljexpert. Podden beskrivs som en podcast för säljare, säljchefer, marknadsförare och företagare. Mattias Hillestrand tar upp ämnen inom försäljning samt marknadsföring och gästas av intressanta människor inom säljbranschen.

Bildkälla: Säljpodden

2. 25 minuter

Mikael Syding och Ludvig Sunström som har podcasten 25 minuter ger tips om hur man investerar och delar med sig av sina funderingar kring ämnet. De diskuterar även utveckling, utbildning, karriär och hur man lyckas i karriären och hur du blir lycklig.

Bildkälla: 25 minuter

3. Framgångspodden

Framgångspodden är en podcast av Alexander Pärleros som är nordens största intervjupodd. Pärleros träffar de mest framgångsrika personerna, idrottsprofiler, artister och entreprenörer där ni får höra deras resor till rampljuset. 

Bildkälla: Framgånspodden

4. Börspodden

Börspodden är en podcast för dig som lever för börsen. Johan Isaksson och John Skogman ger sin syn på aktuella händelser inom bolag och inget bolag är för stor eller för litet för att synas av Börspodden.

Bildkälla: Börspodden

5. We Are Influencers

We Are Influencers är podcasten där Linda Hörnfeldt pratar om och med profilerna du känner till eller borde känna till i sociala medier. Bakom We Are Influensers står Influensers of Sweden som är Sveriges branschorganisation för sociala media influensers. 

Bildkälla: We Are Influencers

Vill du ha fler tips på poddar? Vi har listat 6 stycken poddar om sex och relationer som du kan se i videon nedan.

Läs mer: 

4 nätverk för dig som vill boosta karriären