5 saker du måste veta om Johanna E Olsson

Bilden är ett montage. Till vänster ser du en bild på Johanna E Olsson där hon står på en bro i Paris. Till höger kan du se en selfie på henne.
Allt du vill veta om Johanna E Olssons lägenhet, familj, pojkvän och ålder. - Foto: Johannaeolsson/instagram
Dela på Pinterest
Influencern Johannaeolsson har du säkert sett i ditt flöde. Men var kommer hon ifrån? Vad tjänar hon? Och vilka är hennes familj? Vi har svaren på allt du undrar över.

1. Vad Johanna egentligen heter?

På Instagram heter hon Johannaeolsson, och då undrar man såklart var "e:et" kommer ifrån. Det kommer nämligen från namnet Emma. Emma Johanna Olsson är hennes riktiga namn.

2. Var Johanna bor och är ifrån?

Idag bor Johanna i Chelsea, London, men hon är ursprungligen från Skåne i Sverige. Just nu bor hon i en lyxig lägenhet tillsammans med sin syster Anna-Mathilda. Lägenheten har länge varit tom på möbler och hennes följare frågar ofta om hon verkligen bor där, och varför det inte finns någon inredning.

Johanna har svarat att hon bor där med sin syster och att möblerna är påväg, men att det har tagit lång tid att få dem levererade.

Johanna i sin lägenhet i Chelsea, London som är tom på möbler. Bild: Instagram/Johannaeolsson.

3. Hur lång Johannaeolsson är?

Johanna är 165 cm lång.

4. Vad Johanna tjänar?

I maj 2015 berättade Johanna för tidingen Resumé att hon fakturerade 500 000 kronor för sin blogg och Instagram. Då hade hon ca 210 000 följare och hennes inkomster lär inte ha minskat direkt i takt med att hennes konto vuxit.

"Ett Instagraminlägg kostar 15 000 kronor. De flesta bolagen vill då att man ska visa upp produkten, lägga ut en hashtag och få det hela att hamna i ett snyggt sammanhang", sa Johanna till Resumé.

5. Vem Johannas pojkvän är

Johanna är idag singel och har ingen pojkvän.

På frågan om vem Johannas pojkvän är svarar hon att hon idag är singel. Bild: Instagram/Johannaeolsson

6. Hur gammal Johanna är och när hon fyller år

Johanna föddes 1990 och är idag 28 år gammal. Hon firar sin födelsedag den 2:e juli.

7. Mer om Joannas familj

Johanna har en känd syster som är i samma bransch som henne. De båda bor ihop och om du har koll på Johannas konto på Instagram så känner du säkert till syrran, Anna-Matilda Olsson, som heter Annamatildao på Instagram. På sin hemsida så berättar Johanna att hennes föräldrar är från Sverige men att de numera bor i Spanien.