7 saker du måste veta om Astrid S

Allt du vill veta om Astrid S ålder, pojkvän, riktiga namn och vad hon heter på Instagram. - Foto: Astrid S
Dela på Pinterest
Astrid S är den norska popstjärnan som trots sin unga ålder redan gjort succé i musikbranschen. Vi har samlat en lista över allt du behöver veta om Astrid.

Vad Astrid S heter på riktigt

Astrid S är ju artistnamnet bakom den norska popstjärnan som just nu slår igenom världen över. Men Astrid Semplass är egentligen hennes riktiga namn.

Vad hon heter på sina sociala medier

På Instagram heter hon Astridsofficial och på snapchat hittar du henne under namnet @Asstrid. Hon har dessutom ett konto på Twitter där hon heter Astrid_S.

Astrid S är enligt henne själv 168 cm lång.

Hur lång Astrid S är

Astrid är 168 cm lång.

Vart hon kommer ifrån

Astrid kommer från den norska lilla byn Berkåk i den övre delen av Norge.

Astrid S har även gästspelat i svenska Idol.

Hur hon blev känd

För fem år sen slog Astrid igenom under norska Idol 2013. Där knep hon en femteplats i tävlingen men desto större plats i folks hjärtan. Därefter har karriären gått spikrakt uppåt och hon har jobbat med kändisar som Shawn Mendes och Katy Perry. Hennes låt "Hurt So Good" gjorde braksuccé världen över och nu har hon precis släppt låten "Emotion".

Hur gammal Astrid S är

Astrid S föddes 1996 och är idag 22 år gammal. Hon firar sin födelsedag 29 oktober.

Omslaget till Astrid S nya låt "Emotion".

Vem Astrid S pojkvän är

När Modette träffade Astrid så berättade hon att hon inte var singel utan hon kilar stadigt med sin kille. Däremot så vill hon hålla förhållandet lowkey, så vem denna lyckliga kille är vet vi inte. Men om du planerat på att slide in to Astrids DM så måste vi tyvärr berätta att det är för sent!