Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Modette erbjuder praktikplats inom mode, media och journalistik

Söker du praktik inom mode, media och journalistik? Då borde söka dig till Modette.se som erbjuder de bästa praktikplatserna i mediabranschen.

Dela på Pinterest
Vill du få in en fot i mediabranschen? Då borde du söka en praktikplats hos oss på Modette.se där du får en unik inblick bakom kullliserna i mediabranschen.

Drömmer du om att få praktisera på en redaktion som befinner sig mitt i mediabranschens kokpunkt? Då borde du spana in hur du söker till Modette.se.

Under din praktik på Modette.se så kommer du inte slösa bort din tid vid kaffemaskinen. Hos oss får du lära dig om hur arbetet går till på en av Sveriges främsta mode- och livsstilsajter. Som praktikant på Modette så är möjligheterna många och stora, vårt mål är att ge dig en bra praktiktid som ger dig massor viktiga av erfarenheter.

Under en praktik på Modette.se så ligger stort fokus på skrivande och det dagliga redaktionella arbetet. Du kommer få lära dig journalistiskt skrivande och få en inblick i de senaste trenderna på sociala medier och inom SEO. Dessutom får du lära dig analysera målgrupp, omvärld och snabbt orientera dig i medialandskapet.

Vi erbjuder även möjligheten att få utveckla sina kunskaper inom rörligt och producera videomaterial.

För att du ska trivas hos oss, och få en så värdefull praktiktid som möjligt, så hoppas vi att du som söker besitter följande kvalitéer.

– Du ska ha ett brinnande intresse för att skriva.

– Nu är nyfiken och vill lära dig om mediabranschen med fokus på redaktionellt arbete.

– Du är positiv och älskar att sprida pepp.

Spana in Modettes sociala medier och sajt och fundera över varför just du vill praktisera hos oss. Maila sedan in din ansökan med CV, personligt brev och kort om varför du vill göra din praktik hos oss.

Mail för ansökan: lisa.billinger@lifeofsvea.se