Varje torsdag kommer Modette att dela med sig av ett favoritrecept från veckan som gått. Modette ska fokusera sig på mode, kultur och livsstil och därför känns god mat som ett självklart alternativ för oss. Först ut är Natalie Karlssons lasagnerullar med fyllning.
Inköpslista:
Färsk oregano
Färska lasagneplattor
Philadelphiaost
Fetaost
Kantareller
Parmesan
Chilikalkon (skivor, ca 2hg)
Vitlök
Krossade tomater
Matlagningsgrädde
Hacka kantarellerna och kalkonen i små bitar. Stek det ihop med vitlök, organo, salt och peppar.
Dela lasagneplattorna på mitten. Smörj på rikligt med philadelphia och häll över blandningen ihop med fetaosten. Rulla ihop plattorna så tätt du kan och lägg alla rullar i en form. Värm samtidigt tomatsås med grädde och en massa kryddor (peppar, salt, chili, organo, timjan) och en skvätt ketchup. Häll över såsen i formen och riv på parmesan. Låt stå i ugnen i 20 minuter.
Smaklig måltid!