Citerat - med Sofia Hedström

- Foto: Bild: Sofias privata
Dela på Pinterest
Sofia Hedström, modejournalist på Svenska Dagbladet, korrespondent för norsk teve, NRK, samt löparbloggare på Elle och författare av Modemanifestet - De stilsmartas handbok talar fritt om kända och mindre kända citat.

"Modernt är sådant man själv bär. Omodernt är vad andra bär."
Stil slår alla trender.

"Lappad vänskap blir sällan hel."
Vänskap är trygghet. Jag har haft enorm tur i livet som har så många fantastiska vänner som min kompis Christina som i förra veckan sprang ut i nattlinne för att köpa balsam så att jag inte skulle behöva intervjua Vidal Sassoon i flottigt hår. Relationer är dock i ständig förändring eftersom livet förändras. Ibland känner jag mig mer nära någon och ibland mindre. Huvudsaken är dock att vi känner varandra och känner att vi är vänner.

"En resa på 100 mil startar med ett steg." Modemanifestet - De stilsmartas handbok startade med en modefotografering och en lunch på Five Leaves i Brooklyn. Vi kanske borde göra en bok av projektet sa Anna? Det var så det började.

"Gammal kärlek rostar aldrig."
Starka känslor är för evigt, men de ändrar form. Kärlek är att känna någon. Jag försöker vara vän med alla min ex eftersom de känt mig under en viss period av mitt liv.

Läs Sofias blogg på: sofiaspringer.elle.se