Klicka hem ditt favoritplagg

- Foto: Modekungen
Dela på Pinterest
Modettes Fanny Sandh delar med sig av sina sex främsta onlinebutiker.

www.Beyondretro.com

Vintagebutiken Beyond Retros onlineshop har tidigare bara levererat inom Storbritannien men har nu äntligen utvidgat sin verksamhet och öppnat upp för ett flertal länder. Sverige är på listan och leveranstiden hit beräknas till 3-10 arbetsdagar. Frakten ligger på £9,95 och alla plagg kvalitetskontrolleras innan försäljning.


www.Modekungen.se

Modekungen är en Svensk sida som har som mål att ge sina kunder det senaste inom mode. Här finns allt och lite till för ett rimligt pris och frakten är gratis inom hela Sverige. Leveranstiden är normalt 5-14 arbetsdagar men vissa produkter kan levereras inom 1-3 dagar. 

 

www.Allsaints.com

Brittiska All Saints är ett populärt varumärke världen över men som ännu inte nått Sverige. I väntan får vi i stället nöja oss med att shoppa online från kedjans webbshop. All Saint satsar mycket på material och har bland annat den bästa design av skinn och läderplagg. Frakten kostar inget extra och leveranstiden ligger på 3-5 arbetsdagar. 

 

www.Chicy.se

Chicy erbjuder det senaste och beskriver sig själva som en webbshop med inriktning på en  Orientalisk stil. Alla plagg köps hem från modegrossister i Asien vilket gör att Chicy bara har ett begränsat antal varor hemma. Finns varan på lager skickas den direkt och ankommer inom 2-5 arbetsdagar, i annat fall beräknas det att ta 9-14 dagar. Smycken och köp för över 2000 kronor handlar du fraktfritt men allt annat fraktas för 49 kronor. 

 

www.BleuDame.com

BleuDame säljer både kläder och accessoarer men är främst ett bra tips för dig som letar efter par originella solglasögon. Frakten ligger på $8,95 och har en leveranstid på 6-14 arbetsdagar.

 

www.Romwe.com

Romwe har det senaste inom mode och går under kategorin "high-street fashion". Allt som säljs görs i en begränsad upplaga vilket gör det hela mer personligt.Frakten är gratis och Romwe har en leveranstid till Sverige på 5-10 arbetsdagar.