Vinnaren i fototävlingen

Det vinnande bidraget.
Det vinnande bidraget. - Foto: Foto: Johanna Lindholm
Dela på Pinterest
Röstningen är klar och nu kan vi presentera vinnaren i Modettes stora fototävling!

Vi gratulerar Johanna Lindholm till vinsten och passade på att ta en liten intervju.

Grattis till vinsten Johanna, hur känns det?
- Skojar du med mig, vann jag tävlingen? Kan inte riktigt förstå detta. Det känns så himla bra och kul på samma gång, kan inte riktigt kontrollera känslorna här. Gud vad glad jag är!

Finns det någon berättelse bakom ditt foto?
- Jag och två kompisar hade ingenting och göra en sommarkväll så vi drog till en sjö här där vi bor och badade och jag tänkte att jag skulle ta med mig kameran. Det var ju en sådan fin sommarkväll och det kunde bli riktigt bra bilder. Sen blev det bara så att vi testade olika snygga poser eftersom det blev väldigt fina motljusbilder. Och detta blev ett av alla resultat som jag blev lite extra nöjd med!

Är foto någonting du vill hålla på med i framtiden?
- Absolut! Jag älskar att uttrycka min kreativa sida genom fotografier. Jag älskar att fotografera och fick min första kamera när jag var sju. Ingen avancerad dock, det var en sådan där analogkamera med rulle. Flashigt va? Nej men skämt åsido. Nu har jag en systemkamera jag haft i några år men önskar mig en mer avancerad systemkamera för att kunna utvecklas ännu mer!

Johanna är 16 år och bor i Örebro där hon studerar media med inriktning på digitalt skapande. Hon tävlar dans på elitnivå och nät hon inte pluggar eller tränar är hon med sina vänner och tar vara på livets goda stunder. Hon har en förkärlek till skor, frukt, resor och att fånga minnen på bild med hennes kamera.

Johannas blogg: http://meandmyego.devote.se