Så blir du en proffsfyndare på Ebay

1 av 3
- Foto: Foto: Karoline Nygaard Petersen
2 av 3
- Foto: Foto: Karoline Nygaard Petersen
3 av 3
- Foto: Foto: Karoline Nygaard Petersen
Dela på Pinterest
EBAY-GUIDE. Designstudenten Karoline Nygaard Petersen är en av de mest erfarna eBay kunder vi känner till. Hon vet allt som är värt att veta om online shopping för kläder och accessoarer. Här avslöjar hon sina bästa tips!

1. Var en bra köpare - har du klickat på köp ska du betala omedelbart. Säljaren kommer ge dig positiv feedback.

2. Var alltid noggrann och försiktig med förfalskade varor, speciellt smink och kroppsprodukter. Kolla in vad för andra produkter säljaren säljer och vilken typ av feedback personen fått på de enskilda produkterna.

3. Att handla vintage på eBay är fantastiskt! Det finns så många coola och trevliga vintage butiker där. Tre bra sökord som alltid leder till något bra: avant garde, high waist och colorblock.

4. Ibland tar det förvånansvärt kort tid och andra gånger tar det längre tid att få varorna. Ha tålamod och tveka inte att kontakta säljaren. De vill oftast lika mycket som du att du ska få din vara och vill hjälpa så gott de kan.

5. Jag har gjort några missar med skor köpta från Kina. De måste ha mindre fötter än oss. Detta säger jag med säkerhet eftersom jag har gjort om samma misstag tre gånger. Kolla därför upp storlekarna ordentligt, alternativt välj en storlek större.

6. Du måste ha ett eBay konto och Paypalkonto för säker online betalning. Följ intruktionerna och ta lite tid att bekanta dig med det. Det är mycket enklare än du tror och du slipper bli lurad.

 

Av Marie Lund (Modette.no), översatt av Rosanna Lundström.