Vinn biobiljetter till nya modefilmen The Bling Ring

1 av 6
Se mer bilder från filmen här i bildspelet. - Foto: Elin Thomson
2 av 6
Emma Watson spelar karaktären Nicki. - Foto: Merrick Morton
3 av 6
- Foto: Merrick Morton
4 av 6
- Foto: Merrick Morton
5 av 6
- Foto: Merrick Morton
6 av 6
Sofia Coppola har regisserat filmen. - Foto: Merrick Morton
Dela på Pinterest
Den 14 juni har Sofia Coppolas nya film The Bling Ring premiär. Tävla om biljetter till filmen och ta med polarna på bio!

Ett gäng tonåringar besatta av mode och berömmelse gör inbrott i kända personers hem i Los Angeles. Drivna av lusten att äga samma kläder som de Hollywood-kändisar de dyrkar spårar de upp sina offer på internet, bryter sig in i deras hem och själ designerkläder, smycken och andra dyra statusprylar. 

Filmen är inspirerad av verkliga händelser om hur ett gäng välbeställda ungdomar från The Valley blev en av de mest vågade inbrottsligorna i Hollywoods historia, är The Bling Ring ett exempel på hur långt vissa är beredda att gå i jakten på status och lyx. Det som börjar som en lek går snart över styr och medlemmarna i The Bling Ring blir utsatta för frestelser de flesta tonåringar skulle ha svårt att motstå. 

Filmen är skriven och regisserad av Sofia Coppola och i rollerna hittar vi bland annat Emma Watson och Leslie Mann.

Visst blir du, precis som vi, sugen på att se filmen?
 

Tävla om biobiljetter:

Vi har fått äran att tävla ut 20 biobiljetter - 5 vinnare får 4 biljetter var. Det enda du behöver göra är att skriva till [email protected] och berätta vilken svensk kändis du skulle vilja göra inbrott hos och varför. Märk gärna mailet med "The Bling Ring".

Ni kan skicka in erat bidrag fram till den 10 juni kl. 23:59. Lycka till!

Läs mer om filmen och boka biljetter här!