Monki talks - med Modettes modechef Amanda Berg

Modettes modechef Amanda Berg snackar om livets stora frågor tillsammans med Monki och tre andra stora bloggare.
Modettes modechef Amanda Berg snackar om livets stora frågor tillsammans med Monki och tre andra stora bloggare. - Foto: modette.se/amandaberg
Dela på Pinterest
Monki satte ihop ett team med bloggare som fick snacka om livet, jobb, kärlek och feminism. Modettes modechef Amanda Berg är en utav dem som delar med sig av sina åsikter.

Tidigare i höst satte Monki ihop ett team med bloggare som fick snacka om bland annat livet, jobb, kärlek och feminism och allt som rör en ung kvinnars världs i dagens samhälle. 

Modettes modechef Amanda Berg är en utav bloggarna som var med i panelen tillsammans med Hanna "Hanapee" Persson, Sandra Beijer och Flora Wiström. Amanda tycker att hela idén är hur bra som helst och är väldigt glad över att få vara del utav den. 

– Frågorna som tas upp är extremt viktiga och högst aktuella i dagens stressade samhälle. Jag hoppas att det kan inspirera unga tjejer att ta för sig och våga tro på sig själva! säger Berg. 

Bloggarna har själva fått fråga sina läsare vad de vill veta och låtit dem ställa frågorna. Det har resulterat i sex filmer, varje klipp med ett eget ämne. 

– Monki vill uppmana unga kvinnor att uttrycka sig själva, både i sin personliga stil och på andra plan. Säger Elenor Nygårds, Monkis brand-manager och marknadschef i ett pressmeddelande. Hon fortsätter: 

– Monki Talks är ett sätt för oss att ta upp de problemen som vi alla bryr oss om och bjuda in människor att dela med sig av sin syn på saken. 

Från och med torsdag den 21 november finns filmerna på Monkis hemsida. För att kolla på alla sex filmerna, besök Monki här.


Nedan ser du trailern till programmet.