Fair fucking sex!

- Foto: Foto. Madelen Billman
Dela på Pinterest
Miljontals unga tjejer och barn luras in i sexhandeln varje år. Trafficking är vår tids största människorättsskandal. Ta dig tid och läsa detta. Du kan vara med och förändra!

Real stars är en organisation som arbetar mot trafficking och människohandel. Varje år faller mellan 12-27 miljoner människor offer för trafficking, där 79% står för sexuella ändamål. De flesta är unga tjejer och barn som säljs som sexslavar till flera olika män, varje dag. 

Visst är det svårt att föreställa sig?

Tänk dig att du, din syster, dotter eller kompis skulle vara tvingad till att ha sex med 15-20 olika män varje dag, i flera år. Utan vård, omsorg eller vila. 

Visst kan man inte tro att det är sant?

Men det här pågår just i detta nu. Runt om i hela världen.

I Tyskland, Holland, Belgien och Österrike där sexhandel är fullt lagligt finns bordeller i varje gatuhörn. Du kan helt fritt köpa och sälja sex. Många försvarar detta genom att påstå att tjejerna som säljer sex gör det frivilligt. Men seriöst, vilken tjej skulle vilja utsätta sig för en sådan mardröm varje dag?

Trodde du att sexslaveri bara pågår i tex Tyskland, Asien eller USA? Då tror du helt fel!

Har du sett Lilja forever? Den filmen speglar verkligheten. Många unga tjejer blir lurade till Sverige i hopp om att få en bättre vardag med ett jobb som au pair eller hotellstäderska. Men när de kommer till Sverige finns inga sådana jobb. De tas ifrån sina pass, blir inlåsta i en mörk lägenhet och tvingas att sälja sex utan lön. 

Hur kan detta pågå? Vad gör polisen? 

Det är endast två poliser som jobbar med prostitutionsfrågan i Stockholm och dessa två ska även hålla koll på prostitution via nätet, för hela Sverige. Det är ju på tok för lite! 

Real stars är en organisation som jobbar för fullt för en bättre värld, fri från trafficking.

ALLA kan göra något, även du! Gör som oss på Modette, gå in på Realstars.eu och köp deras t-shirt för att markera din åsikt och bidra till deras otroligt viktiga arbete. 

Uppmana alla du känner att skriva under deras lista mot traffickling - DET GÖR DU HÄR! 

Tillsammans kan vi förändra! #FORFAIR6