9 fördelar med att vara singel

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Är du singel? Här är listan som du bara måste sprida vidare.

1. Mer tid att fokusera på din karriär

Som singel kan du lägga all ledig tid på att fokusera på dina drömmar och ambitioner då ingen partner kräver din uppmärksamhet. Ska 2015 bli året du får ditt drömjobb? Svar ja!

Mer på Modette: 7 saker du få skylla på pms

2. Ha tjej/grabbkväll hur länge du vill

Du slipper ha en mobil som hela tiden plingar av sms från din partner som undrar vad du gör och när du kommer hem varje gång du är ute med dina vänner. Som singel bestämmer du ditt eget schema och slipper det dåliga samvetet om att du är ute sent.

3. Du kan göra vad du vill när du vill

Har du lust att äta en liter glass direkt från paketet, gå ut på en tisdag eller bara dansa runt i din pyjamas till gamla 90-tals hits? Som singel har du fördelen att själv bestämma vad du vill göra utan invändning.

Mer på Modette: 7 anledningar till att bli vegetarian

4. Tid att fokusera på dig själv

Det viktigaste förhållande du har i livet är det du har med dig själv. Du ska trots allt leva varje sekund av ditt liv med dig, dina känslor och tankar. Som singel har du all tid i världen att bygga upp den här relationen.

5. Mer tid för att snooza

Du får snooza i fem timmar om du vill utan att någon stör dig.

Mer på Modette: Så vet du att du är en Bridget Jones

6. Du behöver inte ha dåligt samvete över vad du skriver på sociala medier

När du är singel slipper du ha en partner som scannar dina sociala medier för att ha "koll på dig". Känn dig dig fri att skaffa dig en Instagram, Snapchat eller Tinderflirt!

7. Du behöver hålla koll på vad din partner gör på sociala medier

Du behöver heller inte vara den jobbiga partner som smygkollar på pojk/flickvännens Facebooksida för att se vilka som gillar allt hen gör. Som singel är du fri från att vara avundsjuk i smyg.

8. Friheten att dejta hur många du vill när du vill

Det är kul att dejta! Så om du ser en snygg killer eller tjej på stan, gå fram och bjud ut. För eftersom du är singel kan du flirta hej vilt precis när du känner för det.

Mer på Modette: 7 saker filmen Mean girls lärt oss om livet

9. Du är din egna kritiker

Du är bossen över ditt eget liv och även om du känner att du kan vara dig själv med din partner så är det ändå två viljor med i spelet. Som singel gör du egna val och bedömer vad som får dig att må bra utan att tänka på vad din partner vill och behöver.