9 typer vi alla mött på Tinder – som vi ångrade att vi fick en match med

Sex and the city
Har du stött på de här typerna på Tinder? - Foto: Sex and the city
Dela på Pinterest
Använder du Tinder? Då kommer du garanterat känna igen de här situationerna i konversationen.

Du som använder Tinder står hela tiden i valet och kvalet om du ska trycka "ja" på personer för att inleda en konversation. Du tänker: "kanske är det min drömpartner? Eller: verkar hen skum?" 

Du känner dig oftast modig och accepterar för att se vad det kan vara för människa. Men med facit i hand så blir det kanske inte alltid som du tänkt dig. Här är de typer vi stött på i appen, som vi faktiskt aldrig mer vill matchas med.

1. Personen som försöker för mycket 

Den här typen fattar helt enkelt inte en hint då denne skriver gång på gång trots att du aldrig svarat. Till slut skriver du, i ren frustration. "Ärligt, om jag inte svarar på det första meddelandet, så kommer jag inte att svara på de andra". Du hade inget annat val. 


2.  Personen som använder otroligt konstiga raggningsrepliker

Här har vi människan som levererar dåliga raggningsrepliker dag efter dag. Och även om det på sätt och vis roar dig, så har du en känsla av att personen som skickar de här meningarna sitter hemma i soffan, i myskläderna och äter chips direkt från påsen. 


3. Personen som frågar otroligt konstiga frågor 

Det kommer dagligen frågor i din Tinderchatt som får dig att rynka pannan och fundera på vad personen egentligen menar. Du väljer varje gång att inte svara. 


Läs också: 7 effektiva sätt att bli av med en dejt på 7 dagar 

4. Personen som inte visar sitt ansikte

Det blir alltid lika fascinerande när du stöter på en människa utan profilbild, på en app som går ut på att välja dejt efter utseende. Du tackar ja för att du är tvungen att se vem som gör så. Det visar sig alltid vara en svartsjuk flick/pojkvän. 

5. Personen som förlämpar dig och tror att det ska fungera

Du loggar in och får meddelandet: "du ser ut som en mus". Du svarar inte. Efter någon minut kommer ett nytt meddelande: "kom igen, ta det som en komplimang". Delete. 

6. Personen som går lite för rakt på sak

Ni har inte ens börjat kallprata. Och från ingenstans kommer ett utlägg om er framtid tillsammans. Du säger pass på den. 

Läs också: Dagens life hack: Så töjer du ut dina skor 

7. Personen som bara är ett allmänt creep

Du får regelbundet helt opassande meddelanden som du inte förstår innehållet av – överhuvudtaget. Valet blir återigen att inte fortsätta någon slags koversation.

8. Personen som skryter om obehagliga egenskaper

Hen inleder varje dialog med oklar fakta om sitt liv. Du tycker från början att det är lite roligt, men sedan så blir det lite för mycket att ta in. Du funderar på att ta bort hela appen för att undvika personen. 

9. Personen som låtsas vara Ryan Gosling

Du tackade ja i ren reflex. Efter fem minuters konversation inser du att det här var för bra för att vara sant. En rolig och bra text i profilen på Tinder kan ge dig fler matchningar och en bättre chans att inleda en konversation. Få tips på vad du kan skriva i videon nedan.

Mer:

11 bevis på att din bästa vän är din sanna själsfrände