5 komplimanger du måste ge din partner på direkten

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Ett par välvalda och kärleksfulla ord kan betyda så mycket. Här är meningarna du måste dela med den viktigaste personen i ditt liv.

1. "Du har världens finaste personlighet"

Är din älskling alltid positiv och sprudlar av energi? Bjuder hen på sig själv, sprider glädje och har alltid ett leende på läpparna? Om svaret är ja, säg hur mycket du uppskattar och älskar de här egenskaperna hos din kärlek.

Läs också: 5 tecken som avslöjar att din flit är intresserad

2. "Jag älskar ditt skratt"

Har din partner ett sådant skratt som bara smittar av sig och gör dig så lycklig? Se till att smsa och berätta det här för hen på direkten.

3. "Du ställer alltid upp för mig"

Din älskling har alltid funnits där, varit din pålitliga klippa och stöttat dig i alla beslut. Det har varit givet enda sedan början. Frågan är, har du verkligen berättat hur fint det här är och hur mycket du uppskattar de här egenskaperna?

Läs också: 7 brister som du egentligen älskar hos dina nära och kära

4. "Du får människor att må bra"

Din partner är personen som du och alla andra alltid vill umgås med. Hen sprider välmående, är säker i sig själv och vill att alla ska må bäst – oavsett tid och plats. Utan hen blir dina dagar detsamma.

5. "Du är den starkaste jag vet"

Glöm inte att säga med egna ord i dag hur fantastisk, stark och imponerande din kärlek är. Det betyder så mycket mer än vad du tror.

Läs också: 5 saker vi säger som egentligen betyder jag älskar dig