11 bevis på att alla tjejer borde ha en bästa killkompis

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash - Foto: Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Har du en riktigt nära killpolare du kan dela allt med? Om inte, då är det dags att läsa den här listan.

1. Han är alltid ärlig

Oavsett om du frågar om din outfit är snygg, om du borde ta jobbet, eller om du borde dumpa din partner så kommer han alltid att ge dig ett ärligt svar. Något du tjänar extremt mycket tid på.

Läs också: 9 saker tjejer egentligen gör när de säger att "bussen är sen"

2. Han bryr sig inte om dieter

Inga ohälsosamma dieter, komplex eller någon utseendehets. När ni umgås så är ni er själva, äter vad ni vill, gör vad ni vill och uppskattar varandras personlighet.

3. Han är ditt smslexikon

Istället för att sitta och överanalyser innebörden av ett "vad gör du-sms"som du precis fått av en dejt så ger din killkompis dig det exakta svaret på vad smset betyder. Och när du sedan ska svara, förbjuder han dig att skicka vissa emojis, meningar och smileys.

4. Han är alltid din plus one

Varje gång du är singel och din familj eller dina vänner frågar dig om de ska sätta dig vid det stela singelbordet så kan du lättat pusta ut och säga nej. Du vet att du alltid har ett säkert kort.

Läs också: 9 uppenbara tecken på att han är intresserad av dig

5. Han lånar inte dina saker

Du behöver inte gömma dina käraste klädesplagg varje gång han är på besök.

6. Han gillar dig för din grymma personlighet

Ni vill inte ligga med varandra, ni är inte kära, ni är bara vänner. Han hänger helt enkelt med dig för din fantastiska och grymma personlighet.

7. Han ger de bästa kramarna

När du behöver en sådan där stor björnkram som omfamnar hela dig? Då vet du precis vart du ska vända dig. 

Läs också: 11 situationer du aldrig skulle klarat utan dina bästa tjejkompisar

8. Han är där för att stanna

Vet ni vad det fina med ordet BFF är? Att det står för, för alltid. Så jämfört med tidigare pojkvänner, om du nu haft någon, så kommer din bästa killkompis ge dig kramar livet ut, oavsett vad som händer.

9. Han är fri från allt drama

Er vänskap är utan bråk, analyseringar och spel. Han umgås med dig för att han gillar att umgås med dig. Svårare än så är det inte.

10. Han kommer inte berätta din hemligheter

Om du har något du vill ventilera så är din killkompis den bästa lyssnaren. Och det framförallt för att du vet att han aldrig skulle berätta något om det ni pratar om för någon annan.

Läs också: 7 saker som ökar förbränningen när du tränar

11. Han är din partner in crime

En killkompis är och kommer alltid att vara den perfekta partner in crime. Han är peppad på nya galna saker och vill testa allt! Ni har till och med en gemensam bucketlist som ni checkar av punkt efter punkt på så fort ni får chansen.