7 misstag tjejer gör när de ska ragga

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash - Foto: Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Vill du få personen du spanat in att börja gilla dig? Här är sakerna du kommer att göra – men som du bör undvika.

1. Spela svår

Något som många tjejer gör när de börjar gilla någon är att de börjar spela svåra. Men att stå och se dryg ut och spela känslokall är faktiskt inte ett smart drag. Om du gillar någon, säg det till personen istället för att hålla det inom dig. Annars kommer det bara rinna ut i sanden.

När du raggar på någon är ett misstag som du gör att spela svår. Bildkälla: Unsplash

2. Överanalysera sms

Det tog ett helt dygn för din dejt att svara på ditt sms och nu tänker du vänta exakt lika lång tid med att svara – du vill ju inte verka för på. Rätt eller fel? FEL! Om du vill få någon att börja gilla dig, sluta spela spel och var ärlig från början. Svara om du vill svara, eller ring upp och fråga varför det tog så lång tid för hen att höra av sig, det kanske finns en anledning.

3. Lägga upp mängder av selfies

Du postar ständigt bilder på dig själv på Facebook, Instagram och Snapchat – allt för att personen du gillar ska se dem och likea. Det här kommer dock att ge helt motsatt effekt. Ingen uppskattar hundra selfies som poppar upp i ens flöde varje dag.

4. Låtsas som om du inte bryr dig

När du känner att du börjar få känslor för någon kan det komma automatiskt att du backar och låtsas som om du inte bryr dig. Men om du verkligen gillar en person måste du komma över det här. Din dejt kommer bara att bli osäker på dig om du helt plötsligt börjar låtsas som om du inte är intresserad.

Det värsta du kan göra är att du låtsas som att du inte bryr dig om personen trots att du gör det. Bildkälla: Unsplash

5. Terra personen med sms när du är ute

Vi är helt för att höra av sig ofta och vara ärlig med vad man känner. Men vissa tjejer har en förmåga att sitta klistrade med mobilen på alla förfester, events och middagar när de gillar en person. Släpp telefonen. Ingen uppskattar att bli terrad med meddelande på en ledig lördagkväll.

6. Göra din dejt avundsjuk genom att stöta på hens bästa vän

Den absolut sämsta grejen att göra när du vill få någon att börja gilla dig är att försöka göra personen avundsjuk genom att stöta på en nära vän till hen. Hur ska personen du är intresserad av fatta att det faktiskt är hen du vill ha när du flirtat med andra?

7. Vänta med att ta första steget

Många tror att det är fel att vara på och att om du vill få någon att gilla dig så ska du spela cool och låta den komma till dig. Återigen, FEL! Om du vill ha något, ta det. Om du är intresserad – ge ditt nummer. Om du ser din drömperson på stan – säg det till den. Om du vill få någon att falla för dig, låt dem veta att du vill det.

Är hen som du gillar svår att tyda? Om hen är blyg kan det vara svårt att läsa av vad hen egentligen tycker om dig. Här är fem typiska tecken på att hen är intresserad men för blyg för att säga det.

Läs också:

Här är raggningsknepen som får vem som helst på fall