11 saker du glömt tacka din storebror för

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay - Foto: Foto: Pixabay
Dela på Pinterest
För alla råd, skratt och blåmärken. Tack.

1. "För att du varit min skyddsängel"

Att ha en storbror har alltid varit lite som att ha en egen säkerhetsvakt. På både gott och ont. När du tog hem din första dejt, inte så kul. Men när du hamnat i bråk, helt fantastiskt. Din personliga bodyguard är nämligen alltid där och skyddar dig.

Läs också: 5 saker att säga till personen du verkligen saknar

2. "För alla råd"

Om du någon gång kommit hem och varit deppig över en olycklig kärlek eller något drama med kompisarna så har din storebror lyssnat och berättat att det inte är så farligt som det verkar. För i slutändan är han ju faktiskt rätt klok och erfaren.

3. "För alla brottningsmatcher"

De eviga "lekbråken" som alltid har och alltid kommer sluta i brottningsmatcher. Din storebror har helt enkelt gjort dig lite starkare som människa, både psykiskt och fysiskt.

4. "För skratt som aldrig slutar"

Har du också dåliga skämt med din bror? Som ingen annan tycks förstå? De är oftast om er gemensamma lärare, era gamla släktingar eller bara åt roliga saker ni har hittat på tillsammans. Ni kan dock inte fatta varför ingen annan skrattar?

Läs också: 11 tecken på att du och din bff borde flytta ihop

5. "För alla fighter om tv:n"

"I dag är det min tur att bestämma!!!". Hur många gånger har inte du och din bror bråkat om tv-dosan? Som lillasyskon får du dock alltid vinna – och din storebror får återigen offra sig för laget.

6. "För alla fighter om badrummet"

På väg till skolan, innan fester och middagar. Det finns inga bråk som era "nu är det min tur att använda badrummet-bråk". Återigen, oskriven regel, den minsta vinner. Så tack.

7. "För att jag fått hänga med er"

Din storebror och hans vänner har alltid varit coolast i världen. Du har därför hängt på alla deras aktiviteter – även fast du inte alltid varit inbjuden...

Läs också: 13 saker vi tror att du glömt tacka din partner för

8. "För att jag fått se upp till dig"

Du har tack vare din bror alltid haft någon att se upp till. Du kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men din storebror är och kommer alltid vara din nummer ett.

9. "För att du lärt mig allt du kan"

Sedan ni var små har hans livsprojekt varit att lära dig saker. Och du kan inte ens räkna hur många timmar ni spenderat tillsammans med att träna på saker för att bli bäst i världen hemma i trädgården.

10. "För alla sommarlov"

Alla minnen från era lediga dagar och semestrar tillsammans kommer du alltid bära med dig. Och fortfarande i dag så älskar du att spendera din fritid och hitta på roliga aktiviteter med din favoritperson.

Läs också: 7 saker du måste lära dig om kost och träning

11. "För att du älskar mig"

Trots att du kanske inte alltid varit den snällaste så låter alltid din storebror dig vinna och få som du vill. Och det är för att han älskar dig villkorslöst oavsett vad – varenda sekund, varenda dag.


Gilla Modette på Facebook!