7 tecken på att din dejt inte är över sitt ex

7 tecken på att din dejt träffar sitt ex.
Hörs fortfarande din dejt med sitt ex? - Foto: stella Pictures
Dela på Pinterest
Hörs fortfarande din dejt med sitt ex? Här är bevisen på att det finns känslor kvar.

1. Hen hör fortfarande av sig

Du har råkat se att din dejt skickar meddelande till sitt ex. Och inte för att hen har en specifik fråga att ställa, utan mer bara för att kolla hur exet mår och vad hen gör. Det här kan tyvärr vara ett tecken på att känslorna fortfarande finns kvar från din dejts sida.

Läs också: 3 steg till den perfekta kroppen beach 2015

2. Hen tar upp exet i mängder av konversationer

"När jag och mitt ex var här", "Det här stället besökte jag och.." Ja du fattar grejen, vi säger inte att det här betyder att din dejt inte är över sin föredetta mer att det förmodligen finns en anledning till att du hör namnet hela tiden.

3. Hen kollar igenom sitt ex sociala medier

Du råkar se att din dejt är inne på sitt ex Instagram och kollar igenom gamla bilder från tiden när de var tillsammans. Röd varningsflagga? Svar ja.

4. Hen blir stel när du tar upp deras förhållande

Testa den du träffar genom att ställa massa frågor om deras relation och kontakt. Svaret och reaktionen på olika frågor kan säga mer än vad du tror.

5. Hen ger dig inte all kärlek

Det är hemskt att säga men om du känner att du inte får den uppmärksamheten du förtjänar, vilket märks rätt tydligt om du bara känner efter. Då finns det garanterat någon annan på din träffs tankar.

6. När de är i samma rum umgås de bara med varandra

Ni är på en fest och din dejts ex kommer in i rummet. Du märker genast att din träff börjar bete sig konstigt och dra sig sakta till sin före detta för att stanna där resten av kvällen. Detta betyder tyvärr att det inte är du som tar upp hens tankar.

7. De gjorde precis slut

Att dejta någon som precis kommit ur ett förhållande är tufft. För även om de inte är tillsammans längre så tar det lång tid innan man ställer om och känslor ligger kvar längre än vad man tror. Har hen precis gjort slut med någon, då bör du ta det lite lungt med dina känslor.