Happy News: Ida-Marie är ny bloggare på Modette

Foto: Erika Westerblad
Foto: Erika Westerblad - Foto: Foto: Erika Westerblad
Dela på Pinterest
Äntligen kan vi avslöja att stilsäkra mamman Ida-Marie Isaksson är Modettes nya stjärna.

Välkommen till Modette! Hur känns det?

– Tack snälla! Det känns toppen, jag är förväntansfull och jättetaggad på att få representera Modette. Jag har bara hört gott om denna portal och ser fram emot att jobba med ert härliga gäng!

För de som inte redan följer dig, vad kommer de få se i din blogg?

– Främst modeinspiration och vardagsglimtar. Men även inredning, träning, skönhet, shopping och livet som fotbollsfru och mamma... Ja, det är en salig blandning.


Hur länge har du bloggat?

– Jag startade bloggen för ganska precis 4 år sedan när jag flyttade till en ny stad för att ha ett tidsfördriv vid sidan om mitt dåvarande jobb. Man har ju ganska mycket egentid när man är tillsammans med en elitidrottare och bor i en ny stad.

Vad är det bästa med att blogga?

– Att få utlopp för sin kreativa sida och att någon gång ibland få inspirera andra genom det man gör. När man får positivt gensvar är det en fantastisk känsla!

Topp tre bästa saker som har hänt dig i sommar?

1. När min sambo friade till mig i Juni.

2. Jag skrev på nytt kontrakt för Modette.

3. Min son lärde sig stå på alla fyra och jucka, priceless!


Vad ser du mest fram emot i höst?

– Jag ser fram emot mycket spännande samarbeten och jobb. Att klä mig i höstens mode som jag missade förra året för att jag var gravid. Och att upptäcka lekplatser med min son.

Beskriv din stil!

– Jag har ingen specifik stil och är ganska ombytlig. Det gör också att jag når ut till fler och kan inspirera många. Jag klär mig i det jag trivs i och som passar min kroppsform. Jag gillar jordnära färger och budget men blandar gärna en färgglad accessoar eller en It-bag. Skofantast? – Oh Yes! Jag är absolut ingen trendslav men är såklart intresserad och lyhörd till modets nycker så länge de passar in i ovanstående mall. Jag inspireras av bilder via instagram och bloggar.


Hur skulle du inte klä dig?

– Jag är inte så feminin i min stil och gillar inte vippiga kjolar, blommig mönster, gälla färger och söta tryck.

Varför ska man följa din blogg?

– För att få massor av inspiration helt enkelt!

LÄS IDA-MARIES BLOGG HÄR!