7 saker alla tjejer borde säga till sina mammor på direkten

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay - Foto: Foto: Pixabay
Dela på Pinterest
Har du berättat för din mamma att hon är din största förebild? Om inte, ta upp telefonen och gör det nu.

1. "Du hade rätt"

Ja okej, du erkänner det. Den där klänningen som din mamma försökte få dig att aldrig använda, den kanske inte var så snygg som du vill minnas den.

Läs också: 9 konstiga saker vi alla gör när vi får en crush på någon

2. "Ja, det var jag"

Alla tonårssynder kommer alltid tillbaka. Lika bra att erkänna att det var du som hade sönder din mammas favoritinredning den där gången, innan någon annan avslöjar dig.

3. "Tack för att du tagit hand om mig"

Dagarna med influensa, när du fick din mens och första gången du fick ditt hjärta krossat, vem var där och kramade dig hårt? Vi vet alla svaret.

4. "Du är min största förebild"

Din mamma är järnkvinnan nummer ett. Det finns ingen som imponerar på dig så som hon. Din ultimata hjälte, alla dagar, året runt.

Läs också: 5 tecken på att de är vännerna du ska behålla livet ut

5. "Du har lärt mig allt jag kan"

Att stå upp för sig själv, vara ödmjuk, stark, inspirerande och alltid framstå som en bra och sund person – det och så mycket mer har du lärt dig av kvinna i ditt liv.

6. "Jag uppskattar att du aldrig slängde ut mig"

Även om det var väldigt, väldigt nära den där gången då du hade fest i hela huset medan dina föräldrar var på semester...

7. "Jag älskar dig nu och föralltid"

I slutändan, så finns det ingen du älskar så mycket som din mamma. Utan henne hade du inte ens funnits, ordagrant. Glöm inte att påminna henne om hur fantastisk hon är – varje dag.