5 beteenden vi borde lära oss av New York-borna

- Foto: Copyright 2015. All rights reserved.
Dela på Pinterest
Vi älskar New York och tycker att vi här hemma i Sverige borde lära oss att leva lite mer som alla härliga personer i the big apple.

1. Ge komplimanger

Att gå nedför gatan i New York en vanlig vardag innebär att få en eller fler komplimanger från främlingar, både av tjejer och killar. I New York är det inte konstigt att säga något härligt till en random person. Och komplimanger är ju något som gör dagen lite roligare och därför borde vi ta efter det här beteendet.

2. Ingen dömmer

Något som är typsikt för New York är att ingen dömmer. Du blir inte dömd på hur du ser ut, vad du har på dig eller hur du är. I New York får man vara precis som man vill och det tycker vi såklart borde gälla även här hemma.


Läs också: 3 anledningar till varför du måste älska dig själv innan du älskar någon annan

3. "Normal is boring"

Det gäller på alla plan. Klädstil, livsstil, jobbet och skolan. New York-borna älskar att köra sin egna grej och det är något vi tycker alla borde ta efter. Heja unika personligheter!

4. Ingen bryr sig om vad du jobbar med

När du träffar en ny person är inte den första frågan "vad jobbar du med". Här bryr man sig mer om vad folk är intresserade av, drömmer om och hur man är som person.


Läs också: 5 celebs att börja följa på Snapchat

5. "Inget är omöjligt"

Det känns som att det finns en speciellt luft i New York som andas positivitet och en känsla av att allt är möjligt. New York-borna pushar, peppar och uppmanar varandra till att prova, köra sin egna grej och göra allt för att nå sina drömmar. Något vi verkligen borde ta efter.

Följ Modette på Facebook!