7 tecken på att din dejt inte är ute efter ett förhållande

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash - Foto: Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Träffar du någon som känns osäker på vad hen vill?? Vi listar svaret du söker.

1. Hen skickar dubbla signaler

Ena stunden är din dejt så på dig och andra är hen helt avstängd. Det här växlandet är helt klart ett varningstecken på att din träff inte är ute efter något seriöst. Annars hade hen varit förälskad i dig nu och velat ses jämt.

Läs också: 9 bevis på att din mamma är din äkta bff

2. Sex är prio ett

När ni umgås vill din träff bara göra en enda sak, och det är att få dig i säng och skippa pratet. Visst det är ju bra, men det är inte första tecknet på en vilja till ett seriöst förhållande.

3. Hen går från varm till kall på direkten

Ena stunden har ni det jättemysigt och så fort du hintar om att du gillar personen så blir hen kall som en isbit. Om detta händer, gå vidare, du är värd något så mycket bättre.

Läs också: 7 saker tjejer gör tillsammans som killar aldrig kommer att förstå

4. Alla era dejter planeras sista minuten

Även om ni pratat om att ses innan så får du alltid svar på om träffen ska bli av någon timme innan av din dejt. Du är uppenbarligen inte hens första prioritering.

5. De mesta av era dejter är i ett sovrum

När ni väl ses är det alltid hemma hos någon. Inte ute på middagar, barer eller på andra aktiviteter. Er relation är då något annat än en klockren kärleksrelation.

Läs också: 9 saker bara tjejer som stalkar någon på sociala medier förstår

6. Du har aldrig träffat några vänner eller familj

Om ni har dejtat ett tag och du fortfarande inte sett skymten av några nära till personen så är hen garanterat inte ute efter något seriöst.

7. Hen använder aldrig ordet förhållande

Ni pratar aldrig om vart era träffar ska leda, vad ni tycker om varandra eller diverse känslor. Om du är ute efter något seriöst, då är det dags att gå vidare.