7 tips som ger alla tjejer ett bättre sexliv

sexliv, tjejer, orgasm
Tips om du vill få ett bättre sexliv. - Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Ta för dig, säg vad du vill ha och var stolt över din kropp. Det är några saker du måste göra för att få ett bättre sexliv.

1. Ta för dig

Sex är roligt så våga ta för dig, ta plats och gör det som känns bäst för dig. Du är coolast, grymmast och bäst – lev efter det både utanför och innanför sovrummet.

Foto: No string attached

Läs också: 5 frågor du ska ställa dig själv innan du går in i ett nytt förhållande

2. Våga säga vad du tycker om

Vad är annars poängen? Ta reda på vad du gillar och berätta det för personen i din säng. Det är det enda sättet att få riktigt bra sex.

3. Fråga vad din partner tycker om

Detsamma gäller när det kommer till din dejt. För att både du och hen ska uppskatta stunden så prata och var ärliga med varandra. Våga ta och ge, var öppna och få det bästa sexlivet.


Läs också: 7 tecken på att din ny kärlek verkligen gillar dig

4. Var bekväm med din kropp

Släpp alla osäkerheter och tänd lampan. Du har inget att vara obekväm över. Du är unik, vacker och grym. Människan i din säng skulle aldrig vara där med dig annars. Så ta för dig och visa din vackra kropp.

5. Ta reda på vad du gillar – med dig själv

Om du vill få det bästa sexlivet – testa vad du gillar med dig själv först. Så att du sedan vet hur du vill ha det när du är med någon annan.

Foto: No string attached

6. Ljug inte

Fejka aldrig en orgasm! Det gör ingen gott, det blir bara början på en ond cirkel av fler dåliga ligg.

7. Förstå ditt eget värde

Sätt gränser och bestäm hur, när och vad du vill göra. Sex är kul och ska aldrig ge dig någon annan känsla än välbehag. Ge järnet och testa dessa sju punkter. Vi lovar att du kommer få det bästa sexlivet.

Har ni inte längre sex? Det kan finnas flera orsaker till det. Se mer i videon!