5 anledningar till att ett rebound är precis vad du behöver

Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Har du nyligen blivit singel? Vi har listat anledningarna till varför en ny flört är det bästa för dig just nu.

1. Du får något annat att tänka på
Vi vet att du har svårt att sluta stalka ditt ex på sociala medier men en ny flört får dig att tänka i andra banor. Ditt rebounds kramar och kyssar är ditt bästa möjliga första hjälpen kit.

2. Du får den bekräftan som du behöver
Efter ett uppbrott är självförtroendet många gånger på botten och då kan det vara skönt med någon som lägger plåster på såren. Att ha någon där som förklarar hur vacker, underbar och rolig du är skyndar på läkningstiden av ditt brustna hjärta.

3. Du får någon att söndagsmysa med
Ditt nya liv som singel kan ibland kännas ensamt men din nya flört finns där och ställer gärna upp på en söndagskväll med filtar, chips och netflix.

4. Du minimerar riskerna att gå tillbaka till ditt ex
Du och din partner har gjort slut för en anledning och att gå tillbaka till gamla vanor gör ingen gott. En flört ger dig en nystart och minimerar risken att leva enligt gamla mönster.

5. Du inser vad som är rätt beslut
Hur kan du veta vad som är rätt om du inte provat något annat? Ett rebound får dig att antingen inse att du gjort helt rätt val och aldrig mer vill gå tillbaka till ditt ex eller så inser du att du inte vill något hellre. Kom ihåg att du måste kyssa många grodor innan du hittar din prins.

Läs även: 5 saker du bara förstår om du har turen att dejta din bästa vän

Av: Sofie Jonsson