9 saker som avslöjar att han verkligen är intresserad av dig

Tydliga tecken på att hen tycker om dig. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Är du osäker på om snyggingen du spanat in är intresserad eller inte? Här är nio tecken att kolla efter.

1. Hans ögon förändras

Det är väldigt enkelt att se om en kille är intresserad av dig genom att iaktta hans ögon. Har man starka känslor över något så vidgas pupillerna vid intensiv ögonkontakt. Så om du pratar med honom och ser att hans pupiller blir större så är det ett tecken på att han gillar dig.

Läs även 5 tecken på att ert squad är bäst på utekvällar

2. Han kollar på dig genom en folkmassa

Om du fångar honom stå och tjuvkika på dig genom ett fullt rum – på ett inte obehagligt sätt – vill han garanterat bevisa för dig att han är intresserad! Eller så kan han bara inte kan låta bli att kolla på dig.

3. Hans vänner har hört talas om dig

Vi människor pratar om det vi har i tankarna, så om han gillar dig, har han garanterat berättat om dig för sina vänner. Punkt. Så om hans vänner säger saker som “Dig har vi hört talats om" eller “Kul att äntligen träffa dig” är det tydliga bevis på att din dejt håller på att falla. Om resultatet av träffen med vännerna är motsatt – att de verkligen aldrig hört ditt namn. Är det dags att tänka efter.

4. Han rör vid dig – hela tiden

Ett uppenbart tecken på intresse? Han håller om dig i en folkmassa, snuddar ständigt vid dig och vill hela tiden vara dig nära när ni är ute bland era vänner!

5. Han pikar om att han lagt märket till dina intressen

En annan sak som tydligt pekar på att han gillar dig är att han hela tiden visar att han uppmärksammat saker du gillar – eller inte gillar. Det här betyder att det är viktigt för honom att du inser att han verkligen bryr sig. Om din dejt inte kommer ihåg saker du berättat, sätter dina behov sist och inte uppmärksammar något, så är det dags att säga hejdå.

Läs även 5 saker alla med ett stort tjejgäng känner igen

6. Han ger dig gulliga smeknamn

Något att lägga märket till är hur han tilltalar dig. Att ge ett fint smeknamn till en person har blivit ett sätt för killar att visa känslor och förälskelse till någon. Detsamma gäller, att om han säger ditt namn när han tilltalar dig, så gör han det för att visa sitt intresse.

7. Han oroar sig för dig

Vi människor oroar oss för personer vi bryr oss om och har känslosamma band till. Så om du märker att han börjar fråga om du ätit ordentligt, om du fryser eller mår bra så betyder det bara att han gillar dig. Och om du tycker att de här frågorna är frustrerande, se dem som små och gulliga kärleksförklaringar.

8. Han spenderar sina lediga dagar med dig

De flesta människor i dag lever hektiska liv och hinner inte träffa sina vänner varje dag. Så om han väljer att spendera sina lediga helger och stunder med dig, istället för sina bästa vänner, är det den ultimata kärleksförklaringen. Helgerna är något som vi verkligen uppskattar – dagar då vi vill omringa oss med människor vi inte kan vara utan.

9. Han vill verkligen lära känna din vänner

Det är inte bara killar som är intresserade av dig som vill träffa dina vänner men det är de som verkligen vill lära känna dem på riktigt som är det. Så lägg märket till hur han umgås med dina vänner. Är han nervös, frågar dem massvis av saker och är genuint gullig? Då har han garanterat känslor för dig.

Läs även 7 knep – så tar du kontakt med din crush