7 saker vi tog för givet när vi bodde hemma

- Foto: © 2008 The CW Network, LLC. All Rights Reserved
Dela på Pinterest
När du bodde hemma kunde du knappt vänta tills du skulle flytta hemifrån. Men uppmärksammade du verkligen allt dina föräldrar gjorde för dig?

1. Ett välfyllt kylskåp

Att flytta hemifrån är ofta en kostsam historia. Och ska vi vara ärliga är inte ett välfyllt kylskåp högst upp på prioriteringslistan. Vi tänkte aldrig på hur lyxigt det var att komma hem, öppna kylskåpsdörren och mötas av ett kylskåp fullt med mat…

2. Bilen var din när du behövde den

Du behövde inte bry dig om att lämna in den på service, att pumpa däck eller se till att det fanns spolarvätska. Om bilen var ledig fick du låna den.


Läs också: 9 viktiga saker du borde tacka din storasyster för på direkten

3. Möjligheten att kunna tvätta när som helst

Aldrig tidigare har du reflekterat över hur snabbt tvättkorgen växer. Hemma behövde du inte oroa dig över att det inte finns någon tvättid på två veckor eller att grannen har lämnat sina underkläder i torkskåpet.

4. Gratis boende

Möjligtvis fick du istället hjälpa till med städning eller uträtta några ärenden (men ska vi vara ärliga har det bara stärkt din karaktär). Att det varje månad finns en hyra på ett par tusenlappar att betala tänkte du inte på när du bodde hemma…


Läs också: 21 hälsosamma vanor att börja med på direkten

5. Gosa med husdjur

Att ni hade en katt som hoppade upp i din famn varje gång du låg i soffan och såg Grey’s Anatomy tänkte du inte nämnvärt på, förutom att det var mysigt. Det var ju föräldrarna som köpte foder, tog hand om djurförsäkringen och städade kattlådan.

6. Bättre tv-utbud

Netflix, C More, Viasat, HBO – såvida du inte streamar olagligt innebär dessa tjänster några hundralappar mindre i din plånbok varje morgon. Något du troligtvis inte ens reflekterade över när du bodde hemma.

7. Alltid ha någon som backade upp dig

Du kanske hade bråkat med dina föräldrar eller sagt något elakt till brorsan. Men i slutändan visste du att du alltid kom hem till personer som älskade dig och fanns på din sida, redo att ge dig några stöttande ord och en varm kram.

Gilla Modette på Facebook!

Av: Thowe Wagner Larsson