9 knep till att fixa den ultimata förfesten

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Förfesten är oftast den delen av kvällen vi minns som allra roligast, här är nio knep till att fixa den ultimata förfesten ni sent kommer glömma!

1. Kör en förfest innan förfesten

Skippa “middag hos mig klockan 8” och kör istället en helkväll där ni lagar maten och gör er i ordning tillsammans. Det blir som en förfest innan förfesten, det äger!

2. Planera

Gör upp en plan. Några kanske tar hand om maten, andra tar drinkarna, och några fixar lekar. Det blir inte så mycket planering för en själv, men tillsammans skapar ni en riktigt grym förfest!

3. Spela spel

Jag har aldrig, snurra flaskan och andra förfestspel brukar inte vara det roligaste när du hänger med dina närmsta vänner - ni vet ju redan allt om varandra. Kör därför något hysteriskt roligt och gärna barnsligt spel istället, typ twister, singstar, dansstopp, skrattanfall garanteras!

Läs även 5 saker du känner igen om du använder strumpbyxor

4. Bestäm er för att göra något roligt

Ett annat förslag på spel kan vara att bestämma olika uppdrag till kvällen. Typ att ni ska komma hem med minst ett nytt nummer i telefonboken eller att ni ska prata skånska med vakten, SÅ roligt!

5. Testa olika drinkar

Googla runt efter ett gäng härliga drinkar, och testa dem med dina tjejer innan ni går ut på stan.

6. Peppa varandra

Deeptalk har vi alla, men istället för att deppa så är en förfest till för att peppa. Höj varandra till skyarna, peppra på med komplimanger, inse att ni är top of the world – egoboost!

7. Förbeställ taxi

Är det liksom givet att ni ska ut på kvällen, beställ taxin redan innan. Då slipper ni tänka på när bussen går, ni slipper få panik över väntetiden på taxin och ni har hela tiden en tid att förhålla er till.

8. Kör halv 8 hos mig-förfest

Gör upp ett schema, en gång i månaden har någon av er förfest – då får den personen bestämma vad som ska hända. Hur kul?!

9. Eller kör ni bara spontant

Sms’a ditt crew nu och bjud över dem i kväll, sen beställer ni hem pizza och dricker upp vinet från förra helgen – kan bli GRYMT!

Gilla Modette på Facebook

Läs även 5 tecken på att ert squad är bäst på utekvällar