Modettes bloggskola: 7 tips för att få fler läsare

- Foto: Copyright 2015. All rights reserved.
Dela på Pinterest
Vill du att fler ska hitta och läsa din blogg? Josefin Dahlberg delar med sig av sina bästa tips!

1. Var personlig!

Vi börjar tröttna på bara fina bilder och "perfekta liv". Nu vill vi läsa om personliga historier vi kan relatera till. Därför är det viktigt att våga visa sin personlighet på bloggen. Och för dig som tycker det känns läskigt är det skillnad på att vara privat och personlig.

2. Hitta ditt bildspråk

Att ha ett eget sätt att fota och redigera på kommer att hjälpa dig i längden. Till slut kommer dina följare att se att en bild i deras Instagramfeed tillhör dig.

3. Se upp för photoshoots!

Att åka till en "cool location" med en ubersnygg outfit för att fota dagens look känns lite ute. I dag vill vi se bilder vi kan inspireras av och plagg vi faktiskt kan ha på oss mitt i vintern.


4. Jobba med olika platformar

Fucka ur på snapchat, ha fina utvalda bilder på Instagram, kör roliga videos på Facebook och visa upp hela din personlighet på bloggen. Det är viktigt att anpassa materialet till olika plattformar.

Psst! Tipsa dina följare på Instagram när du gjort ett nytt blogginlägg.

5. Ha egna koncept

Gör ett schema för din bloggvecka och det kommer bli lättare för dig att komma på bra inlägg. Tex att skriva om din skönhetsfavoriter på tisdagar och avslöja roliga saker om dig själv på fredagar.


6. Ta ställning!

Att ge sig in i Zaras Larssons spår är helt klart rätt väg att gå. I dag vill vi höra unga tjejer som står upp för sig själva och som vågar ta ställning i olika frågor!

7. Do your thing!

Det viktigaste av allt, jämför dig inte med andra. Våga vara dig själv och gör det du är grym på så lovar jag att det kommer att gå bra!

Starta en blogg på Itgirls.se här ★

Gilla Modette på Facebook!