9 stadier vi går igenom när vi blivit dumpade

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
När ett förhållande tar slut så går vi alla igenom en fas som kan vara riktigt tung, men som i slutändan gör oss starkare. Vi har listat nio stadier vi går igenom när vi blivit dumpade.

1. Du gråter

Det känns som att hela livet gått åt helvete. Du gråter åt varenda låt, varenda serie, åt den där tröjan som du fick av ditt ex i julklapp och av att sängen känns ovanligt tom. Känslan "jag kan inte leva utan hen" sprider sig i hela kroppen.

2. Du äter

Glass i mängder och massor av choklad, här skapar du definitionen av att tröstäta.

Läs även 5 anledningar att sluta lipa och skaffa en ny

3. Du går bananas

När den värsta sorgen har gått över bestämmer du dig för att gå ut och festa med dina vänner – du går all in och intalar dig själv att det kommer bli roligt. Vissa kvällar blir awesome, andra slutar med att du tar ett steg tillbaka och hamnar i sängen men glassen, igen.

4. Du stalkar ditt ex

Du spanar in alla sociala medier, letar efter något som du inte ens vet vad det är. Har hen träffat en ny? Saknar hen mig? Är hen ute och festar mycket? Du vill veta allt.

5. "Tiden läker alla sår"

Du får höra alla möjliga olika pepptalk av dina vänner. Du känner att ljuset i tunneln börjar lysa och du börjar må lite bättre.

6. Du gör roliga saker

Du hittar på roliga saker med dina vänner och familj, sådant du inte haft tid för innan. Du försöker sysselsätta dig med så mycket som möjligt för att inte tänka på ditt break up.

Läs även 17 saker du känner igen om du är den enda singeln i gänget

7. Du börjar dejta

Du skaffar Tinder och försöker desperat hitta någon att dejta. Ibland går det toppen, ibland lite sämre. Du börjar sakta men säkert känna att du är back on track!

8. Du utvecklas

Du börjar känna att det ert break up gjort dig starkare, att du utvecklas som människa. Du hittar sidor hos dig själv som du inte visste fanns innan.

9. Du inser att du är över ditt ex

Du har slutat stalka ditt ex på sociala medier, du mår äntligen bra igen och du inser att du är över ditt ex. Du inser att du klarar dig så mycket bättre på egen hand och att det fanns en anledning till att det tog slut. Skön känsla, va?

Gilla Modette på Facebook!