11 olika betydelser av orden "jag älskar dig"

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Vi slänger ut de tre magiska orden lite hur som helst, för det innebär olika saker i olika situationer. Vi har listat elva olika betydelser av orden "jag älskar dig".

1. Ens partner

Att säga jag älskar dig till ens partner är ren och skär kärlek. Orden betyder kärlek, närhet, tacksamhet, ömhet, lycka.

2. Mamma

Att säga jag älskar dig till mammsen är som ett slags tack för att hon är hon, för att hon alltid har funnits där för oss och stått ut med all skit vi orsakat. För att hon har gjort oss till den människa vi är i dag.

3. Musik

För att den alltid sätter ord och toner på våra känslor, tusen tack musiken.

4. Bästa vännen

Att säga att man älskar sin bästa vän är lite som att säga "jag kommer alltid finnas här för dig och jag älskar dig trots att du är superknäpp ibland".

Läs även 5 parfymer du behöver i ditt liv

5. Husdjuret

För att ditt husdjur alltid blir glad över att se dig när du kommer hem. Vi älskar våra husdjur för att dem bara finns där och är helt underbara, jämt och ständigt.

6. Frisören

Vi älskar våra frisörer för att de fixar så att vi ser fab ut – vi älskar er, frisörer!

7. Choklad

Jag älskar dig, choklad. Varför? Jo för att du alltid finns där och räddar alla mensdagar, alla deppiga kvällar och när sötsuget fullständigt tar över.

Läs även 7 saker att göra för en hälsosammare vardag

8. Din chef

Vi är så vana vid att höra historier om dåliga chefer (tyvärr) så att när vi har en riktigt bra chef så älskar vi dem – tack för att ni tror på oss!

9. Kaffe

Vi älskar kaffe för att de får oss att orka alla morgnar, och sena kvällar.

Läs även 11 saker att göra för att ta hand om dig själv

10. Tvättmaskinen

Ja, vi alla älskar vår tvättmaskin. Vi älskar den för att den alltid lyckas få bort alla rödvinsfläckar, chokladfläckar eller sminkrester från våra fina vita kläder.

11. Dig själv

Den viktigaste "jag älskar dig-punkten" av alla. Vi borde säga jag älskar dig till oss själva oftare, ord som egentligen betyder – jag är ditt största fan, och det finns inget du kan göra för att jag ska sluta vara det, du är helt perfekt, du är jag, och jag älskar dig.


Gilla Modette på Facebook!