13 screenshots du alltid skickar till din bästis

Dela på Pinterest
Om alla bara visste vad vi egentligen delar med våra bästisar. ”Kolla in vad jag skrev, Queen eller vad”!? Vi har listat tretton av alla saker vi printscreenar och delar.

1. In your face

Du skickar en ”In-your-face”-snapchat till personen du inte tycker om. MEN du sparar den såklart först och skickar till dina bästisar. Och där stannar den tills dagen du dör.

2. Dejten

Som att dejten skulle vara ifred? No no. En printscreen på det första sms:et hen skickar efter dejten ska såklart bästisen få se. "Jag vet att han skrev "Tack snälla för igårkväll :-)" Men varför använde han en smiley med näsa? Så drygt!".

3. He better swipe me

Den hetaste Tinderprofilen du någonsin sett. ”HELT SJUKT, HE BETTER SWIPE ME”.


4. Tinderbeskrivningar

Även såklart den mest bisarra Tinderprofil-beskrivningen på exet som dyker upp. Seriöst?

5. Ingen respons-printscreen

Du smsade hen för 6 TIMMAR SEN. Och ingen respons? Bästisen måste se. Hen kanske hatar mig?

6. Dina egna kungliga skämt

Du printscreenar även dina genialiska skämt du la i en annan konversation. "Hahaha. LOL, kolla in mig. Queen".


Läs även 7 låtar du garanterat sjungit fel på hela ditt liv

7. Vem tror hen den är?

Screenshot av det där födelsedagsgrattiset du fick av exet. "Vem tror hen att hen är som bara skriver sådär casual? Du bara krossade mitt hjärta, stampade lite på det sådär, kastade det in i en tegelvägg och nu önskar du mig GRATTIS?”.

8. Facebookstatusar

Den där lite mystiska människan från gymnasiet som random postar Facebookstatusar? ”Ja men vad bra, då vet vi att hen ska klappa sin katt och dricka milkshake”.

9. Nu passar det

Personen som slutade svara och helt plötsligt skriver, hur är läget?. ”Alltså VA!? Skojar hen med mig? Btw, vad ska jag svara?”.


10. Profilbild av ex

Som att exet skulle smita undan. Nejdå, självklart ska vi även dela hens nya profil med nya flick/pojkvännen. "Vem är hen ens? Och vem skriver ens älskar dig älsklingen älskling”.

11. Quotes

Drömmiga Tumblrbilder som hjälper din bästis ur en tillfällig kris.

12. Facebooks minnen

Facebooks minnen som visas på din profil men är för pinsamma för att dela. ”Tbt till när jag tyckte det var nödvändigt att alla skulle veta jag skulle spänna tandställning”.

13. Och vem är det där sa du?

Avslutningsvis delar vi såklart även bilder där din flört är taggad. "Vem är tjejen till vänster!? KAN NÅGON SVARA? NU?"


Gilla Modette på Facebook

Bilder Josefin Dahlberg Zara Larsson


Av: Hilda Stenmalm