5 tecken på att din partner är för egoistisk för att vara i en relation med dig

Unsplash
Unsplash - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Ett bra självförtroende är för många väldigt attraktivt. Men ibland kan det gå lite för långt. Här är några tecken på att din partner tycker lite för mycket om sig själv.

1. Hen vill inte dela rampljuset

Hen vill stå i centrum hela tiden och ger dig väldigt sällan uppmärksamhet. Det är tydligt att det är hens intressen, värderingar och viljor som är de viktigaste i er relation.

2. Hen pushar dig inte att nå dina drömmar

För personens egna drömmar är helt enkelt viktigare. Är det riktigt illa kan du till och med känna av att du tar ett steg bakåt i din karriär för att ni ska nå ert gemensamma mål – att hen ska växa i sin yrkesroll.

Läs även 11 bevis på att du är i ett förhållande med äkta kärlek

3. Hen tar alla beslut

Du kommer på dig själv att tänka "skulle hen tycka att detta var en bra idé?" varje gång du tar ett beslut. För hen har ju tydligt visat att det är hens perspektiv som är det rätta.

4. Hen skryter för dig om hur många som visar intresse

Hen berättar för dig att hen är väldigt attraktiv och att det är många som raggar på och är intresserade av personen. Inte ett härligt beteende i en relation.

5. Hen känner inte dina vänner

Och hen är inte heller särskilt intresserad av att lära känna dem. Det är ju de egna kompisarna som det är viktigast att ni umgås med.

Gilla Modette på Facebook!