9 tecken på en lyckad dejt

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash - Foto: Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Tycker du att dejten var superhärlig och gärna ses igen, men är osäker på om den andre kände likadant? Här är sju tydliga tecken på en lyckad dejt!

1. Ni är avslappnade

När du råkar säga något knasigt (varför gör man alltid det på dejt?) eller när du råkar välta ut vattenglaset, känns det inte så pinsamt, utan ni kan faktiskt skratta åt det. Det är en avslappnad stämning helt enkelt.

2. Ni har saker att prata om

Din hjärna håller inte på att explodera för att du hela tiden försöker komma på nya frågor att ställa – samtidigt som du försöker lyssna på personens svar. Samtalet flyter på utan att ni behöver tänka på det.

3. Hens fokus är på dig

Personen pratar inte bara om sig själv, utan är intresserad av dig och vill veta vad du gör, vad du tycker om och vad du har för intressen.

Läs även 7 tecken på att din kille är för svartsjuk

4. Ni pratar om saker att göra ihop

Ni kanske inser att båda älskar löpning och kommer fram till att ni måste springa ihop någon gång. Eller att båda hatar James Bond och att ni därför bara måste se den och hata ihop någon gång.

5. Ni skrattar!

Oavsett om detta är den enda gången ni ses, om ni kommer bli bra vänner eller om kärlek börjar växa, så är skrattet jätteviktigt. En lyckad dejt innehåller skratt!

6. Hen tar ögonkontakt

Hen ser dig i ögonen när ni pratar och det känns inte alls creapy...Utan faktiskt bara härligt.

Läs även 9 meningar vi tjejer hatar att höra från killar

7. Du går därifrån med en bra känsla

Du är glad när du går därifrån och oavsett hur du känner för personen så känner du dig hög på energi. Nästan som när du har träffat tjejgänget.

8. Du drabbas inte av panik

Istället för att analysera varenda ord du sa, eller fundera på om hen kommer höra av sig, så är du glad över att ni sågs och ser fram emot att träffa hen igen.

9. Sms:et trillar in

Det yttersta beviset för att hen gärna ses igen.

Läs även 9 saker du och din partner alltid bråkar om

Gilla Modette på Facebook!